返回列表 回復 發帖
我食飯先, bye miss & 夢夢
一時cut漏咗,sorry sorry…
漏幾多時舐幾多……舐完之後再開波
夢遺大師 發表於 2010-1-5 12:06 PM
波波俾你揸到爆~~~究竟幾時先至搞
食越南餐 bye all
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-5 12:08 PM
我都好耐冇食越南菜 lu
本來有人爭我一餐越南菜架
曳曳之前未開餐……以為Miss會煮飯
夢遺大師 發表於 2010-1-5 12:14 PM
飯前同你執番劑~~~飯後啲碗等你洗
要極仲係痕……愈搞愈上癮
夢遺大師 發表於 2010-1-5 12:15 PM
引你上我床~~~一早脫清光
幾時上架? 我都未聽過呢套戲嘅?!
小飛機 發表於 2010-1-5 12:18 PM
我都未聽過
浪花飛濺插到爆……Miss今晚好鬼飽
夢遺大師 發表於 2010-1-5 12:18 PM
飽食相擁好陶醉~~~要你吻乾我的淚
http://hk.movies.yahoo.com/movie.html?id=mcl_hachikoadogsstory
7號上
夢遺大師 發表於 2010-1-5 12:20 PM
條 link 睇唔到嘅
UA 沙田有以下電影
1. 風雲II
2. 吸血新世紀2 新月傳奇  
3. 神探福爾摩斯
4. 十月圍城

但我好似冇咩性趣....MISS 想唔想睇呀?
小飛機 發表於 2010-1-5 12:22 PM
啱啱打俾高瘦白佢話十月圍城好睇喎
不過唔係佢睇咗
都係話人哋話啫
不過近期甄子丹啲戲好多套都好睇喎
佢近期大勇呀
殺破狼 導火線 葉問全部都好睇喎
醫好你肚皮……唔好亂放屁
夢遺大師 發表於 2010-1-5 12:26 PM
被窩攬住你~~~小夢又試起
MISS & 撻撻, 套戲叫 "忠犬小八" 呀

http://tw.movie.yahoo.com/movieinfo_main.html/id=3210

係 1月 8日先上畫
小飛機 發表於 2010-1-5 12:29 PM
咁你想睇邊套
肚窄眼仔闊……食物不停Good
夢遺大師 發表於 2010-1-5 12:29 PM
"GOO" 聲吞落肚~~~再去食雞煲
搏你一鑊就眼瞓……等我回氣唞陣
夢遺大師 發表於 2010-1-5 12:31 PM
第二句得六個字

陣間要你幫我舐~~~條脷仲識兩頭擺
可唔可以插隊先?
夢遺大師 發表於 2010-1-5 12:32 PM
你問隊頭嗰兩個囉
thanks 夢夢, 我都搵到, 但係個名唔到, 呢套戲我係電視見過有廣告喇 話隻秋田犬好忠心咁等主人回來, 唔知好唔好睇呢?
小飛機 發表於 2010-1-5 12:33 PM
狗狗戲我實啱架啦