返回列表 回復 發帖
拾得返嚟閃一下啦
lckiong 發表於 2014-10-14 04:20 PM
拾得
型 英 帥 靚 正
成日只閃過一下,唔知好唔好
lhy92725 發表於 2014-10-14 05:16 PM
唔好
型 英 帥 靚 正
有挂念我冇

係啊

Grace凌晨好咁夜仲唔訓

非常好
tvbkk123 發表於 2014-10-14 05:48 PM
冇挂念
型 英 帥 靚 正
KK兄傍晚好!
巧開來 發表於 2014-10-14 05:52 PM
來來兄晚上好
捉住
chan200308 發表於 2014-10-14 06:01 PM
捉唔到
冇挂念
chan200308 發表於 2014-10-14 06:03 PM
好彩嗻
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
華人都算啦鬼佬都係咁
用MacBook入黎搵Printer,問佢OS乜嘢Version,竟然答我唔知
Apple會成功唔係冇道理
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
來來兄晚上好

捉唔到

好彩嗻
tvbkk123 發表於 2014-10-14 06:09 PM
掛起來
型 英 帥 靚 正
甘專業邊識答你哦,用家多數是白痴
條骨都無佐lu
KK 晚上好
型 英 帥 靚 正
佔領人士以石屎渠蓋及鐵馬封鎖龍和道隧道

在金鐘,數百名佔領示威者晚上衝出特首辦外的龍和道,霸佔馬路,東西行四條行車線目前全部封閉。警員與示威者一度推撞,並施放胡椒噴霧,警員其後離開現場。約一百名佔領人士,將龍和道隧道兩旁數的石屎渠蓋,橫鋪在馬路上,又搬動大量鐵馬,放置在隧道兩邊的出入口。警方深夜發聲明,譴責示威人士罔顧自身安全,及對其他道路使用者構成危險,呼籲現時在龍和道的示威人士,保持冷靜和克制,以和平理性的方式表達訴求。

型 英 帥 靚 正
KK 早晨!!
KK兄早晨.
簽名被屏蔽
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
用家唔一定係白癡㗎
我電話用Android,行4.4.4(Kernel???)
我電腦用windows,行64bit Win7(HP? PRO? Ent?), Service Pack 1

係某牌子嘅用戶係白癡咋
perfectman 發表於 15/10/2014 08:33 AM
Mac OS-X 通常一定逼你去up咗先可以用,除非你唔上網,唔加新軟件/硬件。
如果係最新version通常係一連接就可以開始用
認真睇真啲真係又真係