返回列表 回復 發帖
貓,無出街捉老鼠咩?
perfectman 發表於 2014-10-12 10:28 AM
等陣就出,打算買個手袋
條骨都無佐lu
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-11 09:45 PM
早晨
除左KK之外, 各位 早晨
chan200308 發表於 2014-10-12 05:27 AM
除咗老陳之外,大家早晨
KK ~ 早晨 / AVI 早晨

~ Happy Weekend
fls125 發表於 2014-10-12 07:54 AM
125早晨
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-12 08:16 AM
Ken兄晚上好
KK未訓醒
lhy92725 發表於 2014-10-12 09:48 AM
醒咗好耐啦
KK 早晨!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-12 10:14 AM
Grace晚上好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
你班人瞓到黃朝百晏,我都已經做咗司機,洗衫,掃地,拖地,抹窗喇,只係差雪櫃補貨

我呢排勁黑,亦可能係同樓下商場八字相沖

一個月內,幫襯同一個商場唔同餐廳都出事

今朝就雞扒蛋漢堡唔見咗件雞扒,好在堂食 ...
perfectman 發表於 2014-10-12 12:07 PM
我外賣領走前一定會檢查,基本上未試過唔出錯
各位 午安
型 英 帥 靚 正
仔:HP好!之前我用HP,非常好用。
阿媽:你要HP啊?
仔:但係好多人叫我買MAC!
阿媽:咁就買MAC啦,你用緊Iphone同Ipad,買MAC咪啱囉。

蘋果咪就係做埋d傻佬生意囉
簽名被屏蔽
用Mac, 不過要裝翻版windows 喎,呢D咪叫叻囉
perfectman 發表於 2014-10-12 01:44 PM
所以咪話蘋果專做傻佬生意囉從來唔諗自己識唔識用,人地講買就得架啦
所以咪話蘋果專做傻佬生意囉從來唔諗自己識唔識用,人地講買就得架啦
tvbkk123 發表於 2014-10-12 02:08 PM
傻佬K
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
Fendi / Gucci / LV / Prada / Hermes / Chanel / ?????
perfectman 發表於 2014-10-12 11:49 AM
呢D留返買比你女友
我要普通裝到野返工用嘅遮
條骨都無佐lu
你班人瞓到黃朝百晏,我都已經做咗司機,洗衫,掃地,拖地,抹窗喇,只係差雪櫃補貨

我呢排勁黑,亦可能係同樓下商場八字相沖

一個月內,幫襯同一個商場唔同餐廳都出事

今朝就雞扒蛋漢堡唔見咗件雞扒,好在堂食 ...
perfectman 發表於 2014-10-12 12:07 PM
姐姐果份都做埋,吾怪得甘多人失業啦
好明顯D餐廳是聯合針對你嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
拉banner去抗議啦
條骨都無佐lu