返回列表 回復 發帖
咁約你fd 睇啦,真係要入戲院睇先得
寇仲~ 發表於 2010-1-4 05:53 PM
有fd 話睇 3D 最正, 但要$120
有fd 話睇 3D 最正, 但要$120
小飛機 發表於 2010-1-4 05:55 PM
我就110,有fd 話入機場睇4D板,90蚊咋,搭車入去睇都低呀,可能遲無咁多人睇會買到飛
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
我就110,有fd 話入機場睇4D板,90蚊咋,搭車入去睇都低呀,可能遲無咁多人睇會買到飛
寇仲~ 發表於 2010-1-4 06:00 PM
要同fd 去睇先過引...姣鬆啲係邊間睇架?

請大家俾面睇下我首100句修改版,都落過D心機架!

http://tvboxnow.com/viewthread.p ... 1096152#pid20814800
要同fd 去睇先過引...姣鬆啲係邊間睇架?
小飛機 發表於 2010-1-4 06:02 PM
我係銀座睇咋,係得返依間買到飛
盡力修改全為你……只因希望你歡喜

多了20句,現在100句了,真係為你做足100分!

祝福Miss今榮休
可以開番枝紅酒
終於可以透一透
以後不須再難受

不必當鐵人廿九
無須早晚 ...
夢遺大師 發表於 2010-1-4 03:57 PM
夢夢寫到100句,經己係本校既最高記錄啦 魅力+1000分先得
請大家俾面睇下我首100句修改版,都落過D心機架!

http://tvboxnow.com/viewthread.p ... 1096152#pid20814800
夢遺大師 發表於 2010-1-4 06:07 PM
我睇左喇~~~不過最重要係miss 睇啫
我係銀座睇咋,係得返依間買到飛
寇仲~ 發表於 2010-1-4 06:09 PM
九龍灣 Mega box 呢?
盡力修改全為你……只因希望你歡喜

多了20句,現在100句了,真係為你做足100分!

祝福Miss今榮休
可以開番枝紅酒
終於可以透一透
以後不須再難受

不必當鐵人廿九
無須早晚 ...
夢遺大師 發表於 2010-1-4 03:57 PM
好, 加番魅力分俾夢夢~~~+1,000,000分 100句唔簡單呀
九龍灣 Mega box 呢?
小飛機 發表於 2010-1-4 06:19 PM
我諗上網定飛好啦,九龍灣都爆啦
我諗上網定飛好啦,九龍灣都爆啦
寇仲~ 發表於 2010-1-4 06:25 PM
但要好似miss 咁, 要的起心肝先得 一個人好懶去睇戲

姣鬆啲, M記蝦包起左雙飛喇, 咁食過MOS 蝦包未呀?
好似好耐唔見飄飄喎
但要好似miss 咁, 要的起心肝先得 一個人好懶去睇戲

姣鬆啲, M記蝦包起左雙飛喇, 咁食過MOS 蝦包未呀?
小飛機 發表於 2010-1-4 06:31 PM
mos 岩岩係香港登陸果時己經食過蝦包架啦,
M記個雙飛我都食過,都係mos正囉,我覺得 你覺得呢
好似好耐唔見飄飄喎
小飛機 發表於 2010-1-4 06:36 PM
我同飄飄不嬲好少碰頭,你清楚波,係咪依排多野做,放工好累呀
mos 岩岩係香港登陸果時己經食過蝦包架啦,
M記個雙飛我都食過,都係mos正囉,我覺得 你覺得呢
寇仲~ 發表於 2010-1-4 06:46 PM
我個人認為mos 好食少少, 遲d 再食mos 牛肉包 (話左同miss食)