返回列表 回復 發帖
玉樹臨風姣鬆啲 你果然最後沖廁, 起埋雙飛添 , 個大食飽晒, 要顧下個細嘅好喎
小飛機 發表於 2009-12-31 07:30 PM
姣鬆 ,我最愛要招呼親戚,今晚要潮州音樂啦 睇下天日去唔去開年啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
姣鬆 ,我最愛要招呼親戚,今晚要潮州音樂啦 睇下天日去唔去開年啦
寇仲~ 發表於 2009-12-31 07:47 PM
你至愛有親戚到?! 咪要陪佢親戚去遊覽香港囖
你至愛有親戚到?! 咪要陪佢親戚去遊覽香港囖
小飛機 發表於 2009-12-31 07:50 PM
佢鐘意靜,太多人唔岩佢 你今晚去邊食除直大餐呀 會唔會去睇爆煙花呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
佢鐘意靜,太多人唔岩佢 你今晚去邊食除直大餐呀 會唔會去睇爆煙花呀
寇仲~ 發表於 2009-12-31 08:00 PM
我自己咪射炮迎2010 囖, 使咩睇煙花啊
姣鬆啲, 我去happy 了 , 新年快樂
蝦佬~~柯
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
Night Night Miss & All
各位預備倒數~~
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Happy New Year~~
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Happy MMX to All
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~