返回列表 回復 發帖
今日蝦包係last day...仲唔快d整兩飛
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-31 12:21 PM
冇 M記蝦包, 可以食MOS 蝦包 琴日我地緣慳一面啊
hi 豆豆, happy new year 今晚同至愛去慶祝囖, 你呢?
小飛機 發表於 2009-12-31 12:01 PM
夾Band lor, yeah
飄飄除夕超躁底回歸~~
我是憤怒...分分鐘可燒死你
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good evening Miss and all 預祝大家新一年快快樂樂,樣樣都順順利利
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
hi 豆豆, happy new year 今晚同至愛去慶祝囖, 你呢?
小飛機 發表於 2009-12-31 12:01 PM
俊朗不凡姣鬆 依家一定同你至愛happy 緊啦 玩得鳩慶呀姣鬆
祝福Miss今榮休
可以開番枝紅酒
辛苦咁耐是時候
終於可以透一透
以後不須再難受
不必當鐵人廿九
無須早晚長應酬
捱足廿四冇得透
既然有錢又有樓
生活亦可算無憂
早應趁機順流走
永遠離開 ...
夢遺大師 發表於 2009-12-31 12:09 PM
夢夢有料到波 新年快樂!
今日蝦包係last day...仲唔快d整兩飛
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-31 12:21 PM
新年快樂撻撻 今日食左個雙層添呀 依家好飽
去夾Band lor, yeah
SmileBean 發表於 2009-12-31 12:49 PM
豆豆 今晚去邊倒數呀 新年快樂
飄飄除夕超躁底回歸~~
*柳飄飄* 發表於 2009-12-31 04:51 PM
飄飄做咩咁躁呀 係咪.....肚仔痛呀 新一年就到啦,開心啦,新年快樂呀
good evening miss
good evening everybody
俊朗不凡姣鬆 依家一定同你至愛happy 緊啦 玩得鳩慶呀姣鬆
寇仲~ 發表於 2009-12-31 06:20 PM
玉樹臨風姣鬆啲, 合皮扭耳呀 我約左至愛, 但未夠鐘, 上嚟吹吹先
去夾Band lor, yeah
SmileBean 發表於 2009-12-31 12:49 PM
豆豆夾咩band, 你識吹簫咩? 我唔識夾band, 俾囡夾就有
飄飄除夕超躁底回歸~~
*柳飄飄* 發表於 2009-12-31 04:51 PM
飄飄做咩咁燥底 ~~~ 快d 飲碗廿四味
新年快樂撻撻 今日食左個雙層添呀 依家好飽
寇仲~ 發表於 2009-12-31 06:23 PM
玉樹臨風姣鬆啲 你果然最後沖廁, 起埋雙飛添 , 個大食飽晒, 要顧下個細嘅好喎