返回列表 回復 發帖
[quote]唔知....隨時ON CALL...個PARTNER去搞囉....如果要做野我想死
四眼走粒仔 發表於 2009-12-30 11:13 PM [/quote

但開工有錢收架?
miss 琴晚追左通宵劇 , 今朝同佢都有吹水 , 跟住佢去左訓覺喇 , 到而家都未蒲上嚟
小飛機 發表於 2009-12-30 11:13 PM
吹到12點幾先去訓....斷估今晚冇3兩點都唔醒架喇
miss 琴晚追左通宵劇 , 今朝同佢都有吹水 , 跟住佢去左訓覺喇 , 到而家都未蒲上嚟
小飛機 發表於 2009-12-30 11:13 PM
TVBox
唔知....隨時ON CALL...個PARTNER去搞囉....如果要做野我想死
四眼走粒仔 發表於 2009-12-30 11:13 PM [/quote

但開工有錢收架? ...
小飛機 發表於 2009-12-30 11:15 PM
有.....掠佢貴D
White white sin
我都沖涼訓覺了, good night 太極走粒哥哥 & 豆豆
有.....掠佢貴D
四眼走粒仔 發表於 2009-12-30 11:17 PM
開佢 3 工, 4 工
訓喇.....好累....88
我出個包膠先
發表於 2009-12-30  15:27

APM – MOS 吉列蝦漢堡 (附真包相)
姓名: 吉列蝦漢堡
樣貌: 3.0/5.0 –外貌普通左d, 老實講有d 失望, 特別係吉列好濃
身材: 3.5/5.0 –都算夠份量
技術: 3.5/5.0  ...
小飛機 發表於 2009-12-30 09:52 PM
極品絕章 加分+10000
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
太極哥哥 & 撻撻去左冰呀? 莫非睇左我吔包包膠閃左去MOS ?
小飛機 發表於 2009-12-30 10:45 PM
smart boy...去左 MOS 買蝦包做宵夜...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你吔瞓晒未ah ah ah... ... ... ... ...
我出個包膠先
發表於 2009-12-30  15:27

APM – MOS 吉列蝦漢堡 (附真包相)
姓名: 吉列蝦漢堡
樣貌: 3.0/5.0 –外貌普通左d, 老實講有d 失望, 特別係吉列好濃
身材: 3.5/5.0 –都算夠份量
技術: 3.5/5.0  ...
小飛機 發表於 2009-12-30 09:52 PM
Thanks for sharing !
多謝真包相 report
Good morning class and 主任
今朝我開檔
你估個個都可以坐我架2百匹戰馬既咩
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-27 10:50 PM
好彩我有幸坐過