返回列表 回復 發帖
milk cake special price $17..taste is good...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-30 09:22 PM
really? 好...下次再試下 不過一個包 $22, 加埋杯嘢 $17, 成 $39, 又唔係話咁飽, 都唔係咁便喎
我都唔知啊!我都未知聼晚幾點可以走 但係我又約咗人喔~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-30 09:36 PM
應該唔會太夜走啩 , 約左人去冰啫
really? 好...下次再試下 不過一個包 $22, 加埋杯嘢 $17, 成 $39, 又唔係話咁飽, 都唔係咁便喎
小飛機 發表於 2009-12-30 09:37 PM
yes, I ate almost $100
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
應該唔會太夜走啩 , 約左人去冰啫
小飛機 發表於 2009-12-30 09:39 PM
聽日係年終結算,要成日喺公司~~~仲要聼日返去等安排,未知幾時先走得啊! 我都未諗到去邊,不過就去感受一下新年氣氛
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

我出個包膠先
發表於 2009-12-30  15:27

APM – MOS 吉列蝦漢堡 (附真包相)
姓名: 吉列蝦漢堡
樣貌: 3.0/5.0 –外貌普通左d, 老實講有d 失望, 特別係吉列好濃
身材: 3.5/5.0 –都算夠份量
技術: 3.5/5.0 –烹調技術 ok, 勝在即叫即整
服務: 3.5/5.0 –售貨員服務ok 喇
年齢:不詳, 算幾嫩口, 我係講d 蝦 &生菜

前果排見d c hing 講MOS 啲包包好鬼正, 問清楚左地址之後, 終於今日晏晝殺去 APM. 去到 APM 一樓, 見都唔係好多人, 由於已經鎖定目標, 於是直接去 8 號鋪. 咦! 冇人排隊喎, 於是即刻開名要蝦包. 佢問我要日本青介辣 or 沙律醬, 我揀左沙律, 然後俾張飛我話要俾錢 $22蚊冇加一, OK! 俾錢後等多幾分鐘, 吉列蝦包帶到.

我拎住蝦包搵在張冇人坐嘅枱, 但係望到前面張枱兩個妹妹仔, 幾吸引醒神! 我慢慢飲啖水先, 然後將包包陣紙慢慢剝開. 嘩! 好熱辣辣架, 雖然個樣冇預期咁好, 啲吉列仲有少少濃 (我覺得 M記好少少), 但係啲生菜絲勁多呀!

趁未食先影左幅相, 然後一啖咀落去, 第一啖淨係食到啲生菜同個包! 第二啖要重車埋去, 終於咬到蝦堡, 味道都唔錯, 但可能啲蝦都係冇咩味, 我仍然覺得啖口左少少, 定係啲吉列麵粉搶左d 味呢? 咀下咀下, 我咬左一隻蝦出嚟, 係原隻蝦啊, 冇呃人, 抵讚! 整個過程食得幾開心, 個蝦堡配上沙律醬又幾好味, 冇催鐘, 唔會有跌錢感覺. 我坐多一陣又昅下周圍啲女, 最後抹咀走人.

會唔會返啅: 我諗會暫時唔會, 想試吓照燒牛肉漢堡. 仲便 2 蚊添.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
yes, I ate almost $100
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-30 09:43 PM
你殺左我好過喇
HI ALL
我黎喇
聽日係年終結算,要成日喺公司~~~仲要聼日返去等安排,未知幾時先走得啊! 我都未諗到去邊,不過就去感受一下新年氣氛
喵喵囡囡 發表於 2009-12-30 09:50 PM
咁大鑊咩? 希望你聽日可以早d 收工, 開開心心去玩啦
HI ALL
我黎喇
四眼走粒仔 發表於 2009-12-30 09:57 PM
hello 太極走粒哥哥
Good evening Miss & all
Good evening Miss & all
SmileBean 發表於 2009-12-30 10:39 PM
hi 豆豆
太極哥哥 & 撻撻去左冰呀? 莫非睇左我吔包包膠閃左去MOS ?
不如就同你互寫個除夕食自己報告啦
  睇吓邊個悶啲
Fian. 發表於 2009-12-30 12:09 PM
  或者有節目呢,
  或者有節目呢,
SmileBean 發表於 2009-12-30 10:47 PM
豆豆約左miss 喇
飛機, IE no problem la