返回列表 回復 發帖
蝦佬~~柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-30 11:34 AM
Good morning 撻撻
佢都唱得唔錯呀
Fian. 發表於 2009-12-30 11:57 AM
miss 同飄飄互笠高帽呵
嘩...機機你咁勁嘅...記得咁清楚...估唔到你都有睇...我唔知呀...陣間要追返...coz頭先miss咗好多劇情...冇心機睇...手頭又多嘢做緊...一心幾用
我一miss咗劇情就會冇心機追o架喇...一個shot...半句對白都唔可以mis ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 10:38 PM
同我一樣
佢喺廚房
我喺浴室呀
Fian. 發表於 2009-12-30 11:59 AM
咁咪隔好遠囖 oh so sorry...
條街真係好凍, 又雨髦髦...特別凍
主任 發表於 2009-12-27 10:38 PM
襯晒我呢排啲心情
個戰場都好大啊, 唔使講 miss 同撻撻緊係搞到索晒氣啦
小飛機 發表於 2009-12-30 11:35 AM
仲搞到濕晒添呀
嘩...機機你咁勁嘅...記得咁清楚...估唔到你都有睇...我唔知呀...陣間要追返...coz頭先miss咗好多劇情...冇心機睇...手頭又多嘢做緊...一心幾用
我一miss咗劇情就會冇心機追o架喇...一個shot...半句對白都唔可以mis ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 10:38 PM

同我一樣
Fian. 發表於 2009-12-30 12:04 PM
miss 同飄飄有咁多相似嘅嘢, 係咪媽生架
無保留推介Mos的漢堡牛肉包,如果Miss食完話唔好食,小僧願意賠償。
夢遺大師 發表於 2009-12-30 11:36 AM
不過唔知幾時有機會試呢
仲搞到濕晒添呀
Fian. 發表於 2009-12-30 12:05 PM
濕晒唔緊要, 咪番乾佢囖, 唔用手用口都得架 但點解愈抹愈濕架
襯晒我呢排啲心情
Fian. 發表於 2009-12-30 12:04 PM
好快就過年,大地回春,到時乜春心情都番哂嚟,Miss就唔使再愁…
如果唔介紹,不如等我食先,再寫番個報告俾你啦!
夢遺大師 發表於 2009-12-30 11:38 AM
不如就同你互寫除夕食自己報告
  睇吓邊個悶啲
不如就同你互寫個除夕食自己報告啦
  睇吓邊個悶啲
Fian. 發表於 2009-12-30 12:09 PM
我寧願寫除夕食Miss報告,冇咁齋喎!
miss 同飄飄有咁多相似嘅嘢, 係咪媽生架

小飛機 發表於 2009-12-30 12:06 PM
都係阿媽生吖嘛
不過唔知幾時有機會試呢
Fian. 發表於 2009-12-30 12:06 PM
miss 呢度都有架
沙田新城市廣場三期 一田百貨三樓3-011號鋪

不如我下晝過嚟搵你去食吖
不如就同你互寫個除夕食自己報告啦
  睇吓邊個悶啲
Fian. 發表於 2009-12-30 12:09 PM
俾你激死了....miss