返回列表 回復 發帖
高瘦白都算有D品味喎!追得上小僧…嘿嘿
夢遺大師 發表於 2009-12-29 12:24 PM
Thanks 夢夢, 我揸住張飛喇, 自己對號入座
你地有冇發現我頭像下面多左個聖誕勳章呀?

係有個fd 送俾我架, 靚唔靚呀?
小飛機 發表於 2009-12-23 07:08 PM

好靚呀
仲想問你點嚟架添
Fian. 發表於 2009-12-29 12:49 PM
Miss 呢個係聖誕勳章, 每個要tvb $1,000,000 , 我呢個係人地送架, 可以戴到 1月 25日
妖精邊有咁鬼正 ~~~miss 真係好省鏡
小飛機 發表於 2009-12-29 06:23 PM
機機都想加入一齊隊穿牆?好啊!

鏡花水月多幻虛……紅粉骷髏如美女

Thanks 夢夢, 我揸住張飛喇, 自己對號入座
小飛機 發表於 2009-12-29 06:31 PM
唔使客氣,你自己對號入座,醉有應得嘛…
而家仲有幾多人會 care 我吖
Fian. 發表於 2009-12-29 12:38 PM

應該都唔少人喎,包括仲仲、機機、飄飄…

夢遺大師 發表於 2009-12-29 12:54 PM
當然仲有淫淫, 夢夢, 太極走粒哥哥, king king, 豆豆, ali, & many many....... 太多數唔晒喇
但有效期有限, 只可以放到 1 月25日
小飛機 發表於 2009-12-23 07:20 PM

又會限日期嘅
Fian. 發表於 2009-12-29 12:59 PM
因為過左聖誕節就冇意思了
唔使客氣,你自己對號入座,醉有應得嘛…
夢遺大師 發表於 2009-12-29 06:41 PM
hello 撻撻, 放工未啊?
我都要去洗呢兩日嘅碗呀
Fian. 發表於 2009-12-29 01:36 PM
積左兩日.....唔係ma
Miss 午安了.... 返多兩天又放假啦
山棻爺爺 發表於 2009-12-29 02:03 PM
HELLO 山菜爺爺, 元旦有咩節目?
機機都想加入一齊隊穿牆?好啊!

鏡花水月多幻虛……紅粉骷髏如美女

夢遺大師 發表於 2009-12-29 06:39 PM
夢夢見笑了, 我邊有咁好文采, 隊唔穿牆, 隊穿塊膜就可以
同隔離d 朋友 say hello 先
夢夢見笑了, 我邊有咁好文采, 隊唔穿牆, 隊穿塊膜就可以
小飛機 發表於 2009-12-29 06:51 PM
而家仲邊有咁多膜你隊穿呀…難道…是
膠膜?嘩!連咁安全既膠膜都隊得穿,飛機兄真係天生異
喇!
而家仲邊有咁多膜你隊穿呀…難道…是
膠膜?嘩!連咁安全既膠膜都隊得穿,飛機兄真係天生異稟喇!
夢遺大師 發表於 2009-12-29 06:59 PM
沒有...沒有....邊有咁厲害~~~慶幸從未試過隊穿個膠膜, 唔係就真係出事了
今晚唔見玉樹臨風姣鬆啲蒲頭
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂