返回列表 回復 發帖
多謝你remind我...又好似係喎...咁我而家問啦...你住邊樹呀?
(查實我根本就係問人come from邊, 就想人答埋佢住邊, 哈哈)
*柳飄飄* 發表於 2009-12-29 01:29 AM
人地又唔係你肚裡面條虫
好想食薯片呀...煲劇冇零食...硬係爭咁啲......
唔夠過癮啫
哎呀...蝦包就嚟完喇...我都仲未食呀...m記蝦包
*柳飄飄* 發表於 2009-12-29 01:36 AM

小心爆瘡, hehehe
SmileBean 發表於 2009-12-29 01:41 AM
我爆左唔少喇 我而家都唔敢食薯片炸雞脾
有新仔溝...妳都唔記得我啦
榴槤蛋撻 發表於 29-12-2009 01:43

喂...你咪亂咁抹黑同埋冤枉我呀...邊有
你呀...夠成日掛住喵喵啦...人哋晚晚一出現...你就......
而家嚟同我計...哼...我都未話你
咪溝溝聲咁難聽...係結識新朋友啫
豆豆聲稱自己係老年男人...咁即係佬啦...唔係仔

~*撐硬Amigo,還崔建邦一個公道*~

*柳飄飄* 發表於 2009-12-29 01:50 AM
撻撻同飄飄仲咩互數啊, 我聞到d 醋味呢?
如果你哋係我, 會唔會衝落街買零食or薯片返嚟送劇呢?
真係人生交叉點~~
我仲未換衫呀, 返嚟咁耐, 仲係著住套制服, 襪都未除
好唔好笠返對鞋...落樓搵嘢咬呢...我驚會瞓唔著...心掛掛囉囉孿 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-29 01:55 AM
飄飄, 如果你問我, 我會著番對鞋沖落街 , 買完沖番上嚟追劇 爽爆
唏~~
咁佬都有分好多種o架嘛...佬唔代表貶義o架!
*柳飄飄* 發表於 2009-12-29 02:00 AM
"佬" 只有一種~~~ 就是麻甩
你又點同我呢~
梗係睇咗啦, 仲未睇仲得了嘅, 今晚已經開新劇喇, 唔清咗佢想追死我咩
*柳飄飄* 發表於 2009-12-29 02:03 AM
原來飄飄又追得幾快喎
GOGOGO..我都衝落街買蝦包啦..係樓下門口姐...爸爸結局睇左未
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-29 02:01 AM
撻撻, 我都贊成 go go go
掛住你羅
榴槤蛋撻 發表於 29-12-2009 02:10

仲繼續擘大眼講大話喎...睇吓吖...陣間喵喵出現...你仲記唔記得我存在

*柳飄飄* 發表於 2009-12-29 02:12 AM
飄飄又數撻撻了
呢係友都好睇既
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-29 02:29 AM
但飄飄 好似好撐邦邦啊, 你睇飄飄個簽名
快d去吔蝦包啦..各位..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-29 11:55 AM
有冇第2 句呢撻撻
我昨晚食過蝦包,覺得麻麻地咋喎!
夢遺大師 發表於 2009-12-29 11:59 AM
夢夢d 口味可能同我差不多, 因為我都覺得蝦包...麻麻地 各人口味唔到啩
砌足十鑊仲話要……Miss係人定係妖
夢遺大師 發表於 2009-12-29 12:02 PM
妖精邊有咁鬼正 ~~~miss 真係好省鏡
我就覺得比牛肉好食...各人口味唔同..繼續支持蝦包...過多2日要飛日本食...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-29 12:02 PM
我buy 呢句: 各人口味唔同

撻撻魅力+100分
不愛吃蝦包…寧願食蝦餃
同意各人口味不同,所謂蘿蔔青菜,各有所愛嘛…
夢遺大師 發表於 2009-12-29 12:08 PM
夢夢所言有理, 魅力+100分
尋晚同高瘦白傾電話
佢都話 M 記嘅蝦包麻麻哋
佢話好淡喎
Fian. 發表於 2009-12-29 12:21 PM
miss, 我都覺得蝦包好淡口喎 , 唔通同 miss傾電話嘅高瘦白就係我?