返回列表 回復 發帖
冇食旦撻呀, 不過整左件半邊燒鵝脾, 好好味
小飛機 發表於 2009-12-27 08:55 PM
講到我都有餓餓地,有無黎個旋轉360先
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
點解你同機機,都會問埋同一個問題嘎!啊?????好彩我屋企有電熱墊同暖水袋,唔怕凍親
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 09:01 PM
因為我地係姣鬆啲, 諗嘅嘢都好接近
講到我都有餓餓地,有無黎個旋轉360先
寇仲~ 發表於 2009-12-27 09:03 PM
NO~~~ 180 only
基於某種原因囉...原本我都幾想去o架...見吓淫淫同仲仲嘛
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 08:58 PM
我地有咁多活動, 下次都會見到嘅
小飛機 發表於 2009-12-27 09:04 PM
又俾你講快左 不過我諗到既姣鬆都一定諗到
家陣我個鞋架係疊上去個執返嚟嘅diy地櫃度, 仲墜裂咗個地櫃面塊膠板, 已經下陷同變咗比薩斜塔, 危險過計時炸彈, 因為計時炸彈知佢幾時會爆, 但我呢個係唔知幾時終會有日捱唔住, 隨時冧落嚟, 所以趁今日off, 的起心肝去買咗佢返嚟, 了件心事唔駛煩, 擺住先, 等得閒就砌咗佢, 但砌完又要掉另一個架先有位放呢個新鞋架, 而原定放響個架上嘅濕星雜物又要諗吓點樣安置, 地櫃上塊膠板下陷同裂咗, 又要諗點樣整返靚佢(or搵嘢掩飾吓佢遮醜)鋪吓平個面, 先可以再放其他嘢響上面
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我地有咁多活動, 下次都會見到嘅
小飛機 發表於 2009-12-27 09:07 PM
下次如果你都黎就好啦
飄飄你好,
名正言順, 我係來自深山野嶺嘅原始人啦,
Nice to meet you too, you can call me Bean Bean, 豆豆 or 原始人 (now),
SmileBean 發表於 2009-12-27 03:02 PM
豆豆, "原始人" 只係你而家個level, 遲d 你咪會升呢囖
又俾你講快左 不過我諗到既姣鬆都一定諗到
寇仲~ 發表於 2009-12-27 09:07 PM
oh come on babe~~~ give me five
講起又係有d 雨喎, 聽日真係會好凍 著多d 衫呀喵喵
小飛機 發表於 2009-12-27 09:03 PM
係啊!我行返嚟嘅時後就已經落緊~ 真係好凍,聽日我仲要著多條褲就真,我最怕凍啦
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
maybe遲吓再買過張新電腦枱...整返好啲長賴賴嘅電視天線同寬頻線...再買嘢返嚟裝飾個玄關位...一直好想整度簾
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
小飛機 發表於 2009-12-27 09:04 PM
原來機機同仲仲係~~~~~~~估唔到原來你哋又咁嘅嗜好嘅
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
家陣我個鞋架係疊上去個執返嚟嘅diy地櫃度, 仲墜裂咗個地櫃面塊膠板, 已經下陷同變咗比薩斜塔, 危險過計時炸彈, 因為計時炸彈知佢幾時會爆, 但我呢個係唔知幾時終會有日捱唔住, 隨時冧落嚟, 所以趁今日off, 的起心肝 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 09:09 PM
嘩!做咩咁復雜咁既,咁即係砌左個新櫃未呀
家陣我個鞋架係疊上去個執返嚟嘅diy地櫃度, 仲墜裂咗個地櫃面塊膠板, 已經下陷同變咗比薩斜塔, 危險過計時炸彈, 因為計時炸彈知佢幾時會爆, 但我呢個係唔知幾時終會有日捱唔住, 隨時冧落嚟, 所以趁今日off, 的起心肝 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 09:09 PM
聽見都替你擔心 不過你都開始搞搞佢, 祝你有個靚靚房間, 開開心心慶祝2010
原來機機同仲仲係~~~~~~~估唔到原來你哋又咁嘅嗜好嘅
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 09:13 PM
我地咪係姣鬆啲囖, 喵喵諗左去邊