返回列表 回復 發帖
依個就係尋晚既豪華海陸邊爐啦 又真係無空中既食材波,哎
掛住食,無映到飽魚添,好彩有miss 親手打既超彈口鯪魚肉姐
855684855685855686 ...
寇仲~ 發表於 2009-12-27 12:39 PM
嘩! 睇見就知好...好... 味喇
我都冇去到miss屋企join 邊爐party
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
個陽臺就冇濕,樓下嘅地下就有濕囖!我仲出過去,好凍~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 08:44 PM
喵喵~~~仲咩搞到下面濕晒架?
So, miss 同飄飄呢?
小飛機 發表於 2009-12-27 08:41 PM
飄飄無黎到呀 攪到我幾失望呀 因為我同主任訓左,所以中間Miss 同撻撻攪咩我地係唔知既
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
我都冇去到miss屋企join 邊爐party
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 08:49 PM
飄飄點解唔去呢?
飄飄無黎到呀 攪到我幾失望呀 因為我同主任訓左,所以中間Miss 同撻撻攪咩我地係唔知既
寇仲~ 發表於 2009-12-27 08:51 PM
啱啱知道飄飄冇去, 咁就變左4p 了 撻撻咪搞到天光, 跟手開埋檔囖
除咗煲劇同追返啲平時冇時間睇嘅節目, 仲要做家務, 洗衫, 頭先去咗買鞋架, miss咗有房出租, 趕唔切返嚟睇, 而家又dl緊, 剛來我老豆打嚟又阻住我睇大結局, 又miss咗劇情, 好多嘢要洗, 洗完又要晾, 又要執過啲位同掉咁啲嘢先有位放個新鞋架, 諗起都煩, 張床又亂, 衣櫃同枱, 電腦枱又亂, 都唔知要搞幾耐先搞得返掂, 仲有幾日就到2010年, 真係想過年前整返靚仔啲間屋

飲奶茶咁開心 飲到咁 樣,甜到漏啦,有無食件撻添呀
寇仲~ 發表於 2009-12-27 08:47 PM
冇食旦撻呀, 不過整左件半邊燒鵝脾, 好好味
個陽臺就冇濕,樓下嘅地下就有濕囖!我仲出過去,好凍~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 08:44 PM
做咩攪到地下都濕哂架 今晚得11度咋
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
除咗煲劇同追返啲平時冇時間睇嘅節目, 仲要做家務, 洗衫, 頭先去咗買鞋架, miss咗有房出租, 趕唔切返嚟睇, 而家又dl緊, 剛來我老豆打嚟又阻住我睇大結局, 又miss咗劇情, 好多嘢要洗, 洗完又要晾, 又要執過啲位同掉咁 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 08:54 PM
飄飄, 睇嚟真係好多嘢搞, 快d 大掃除迎接 2010 年喇  
飄飄點解唔去呢?
小飛機 發表於 27-12-2009 20:52
基於某種原因囉...原本我都幾想去o架...見吓淫淫同仲仲嘛
喵喵~~~仲咩搞到下面濕晒架?
小飛機 發表於 2009-12-27 08:50 PM
落雨囖!唔係點會地下濕喔! 乜你哋果邊冇落雨咩?
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
燕窩算唔算架,係口水黎咋波
寇仲~ 發表於 2009-12-27 02:21 PM

緊係算 la, 識飛架, ^_^,
唔通想要飛曱由咩, hehehe
SmileBean 發表於 2009-12-27 02:25 PM
豆豆, 果d 係飛劍嚟架
做咩攪到地下都濕哂架 今晚得11度咋
寇仲~ 發表於 2009-12-27 08:56 PM
點解你同機機,都會問埋同一個問題嘎!啊?????好彩我屋企有電熱墊同暖水袋,唔怕凍親
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
落雨囖!唔係點會地下濕喔! 乜你哋果邊冇落雨咩?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 08:59 PM
講起又係有d 雨喎, 聽日真係會好凍 著多d 衫呀喵喵