返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽

~ thank you ~ AVI ~
... 大家中午好! KK ~ chan ~  perfectman ~ 猫猫 ~ pknoface ~  Ickiong ~ Chef ~ Lemon sweet sweet ~ gracecha ...
fls125 發表於 2014-9-1 12:07 PM
型 英 帥 靚 正
依個唔好理最重要開始一定係手多多

有人唔好咩

老陳中午好

Ken兄晚上好

grace晚上好

凍檸姐中午好:onion0 ...
tvbkk123 發表於 2014-9-1 12:50 PM
125 同你一樣
型 英 帥 靚 正
KK, morning
perfectman 發表於 2014-9-1 01:11 PM
完美侠中午好
125 同你一樣
chan200308 發表於 2014-9-1 01:37 PM
一样乜嘢
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
完美侠中午好

一样乜嘢
tvbkk123 發表於 2014-9-1 02:25 PM
一樣住馬來西亞
型 英 帥 靚 正
一樣住馬來西亞
chan200308 發表於 2014-9-1 02:39 PM
你又知
你又知
tvbkk123 發表於 2014-9-1 02:41 PM
我識佢早過你好多
型 英 帥 靚 正
我識佢早過你好多
chan200308 發表於 2014-9-1 02:42 PM
但係人地好次唔識你wor
簽名被屏蔽
但係人地好次唔識你wor
tvbkk123 發表於 2014-9-1 02:54 PM
你去檸姐度爬完帖先啦.
型 英 帥 靚 正
fls125 where u live ....tvbkk  
~ kk, me ... from MAL ~ how about u ?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
一樣住馬來西亞  ....
... chan, we all from "Earth" right ?
簽名被屏蔽
we are all living in Earth Village perfectman 發表於 2014-9-1 06:02 PM
.... yes you're right ~  perfectman r u working today?
... chan, we all from "Earth" right ?
fls125 發表於 2014-9-1 06:01 PM
we all from "rock"
型 英 帥 靚 正