返回列表 回復 發帖
豆腐佬安安摟!
liu626395 發表於 2012-8-12 07:53 PM
米奇你好
畸形人類研究科
Melbourne...TMD
go2david 發表於 2012-8-12 07:56 PM
melbourne物價比sydney平好多
wifi都差好多
melbourne物價比sydney平好多
wifi都差好多
blacker14tt 發表於 2012-8-12 08:02 PM
平條毛咩, 依家網吧一粒鐘4蚊澳幣
畸形人類研究科
go2david 發表於 2012-8-12 20:05
大陸 hk$3 一個鐘,香港都 hk$8 一個鐘,澳洲 澳幣$4 算平了(唔理匯價)
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
咩事咁灰
go2david 發表於 2012-8-12 07:53 PM
入黎又D冷嗻~

宜家就冇啦~
Melbourne...TMD
go2david 發表於 2012-8-12 07:56 PM
墨爾本Dwifi 咁差咖?
大陸 hk$3 一個鐘,香港都 hk$8 一個鐘,澳洲 澳幣$4 算平了(唔理匯價)
HIDE 發表於 2012-8-12 08:08 PM
阿大 呢度d電視台仲pk, 奧運剩係播佢地有份既項目, 晚晚睇d馬術, 賽艇都算喇, 仲要自私到好似跳水就剩係播澳洲選手果幾跳...
畸形人類研究科
go2david 發表於 2012-8-12 08:05 PM
網吧唔清楚, 但係其他野, 食物之類嘅會比sydney平
墨爾本Dwifi 咁差咖?
wng86 發表於 2012-8-12 08:13 PM
唔太差, 每分鐘斷一次啫
畸形人類研究科
阿大 呢度d電視台仲pk, 奧運剩係播佢地有份既項目, 晚晚睇d馬術, 賽艇都算喇, 仲要自私到好似跳水就剩係播澳洲選手果幾跳...
go2david 發表於 2012-8-12 20:13
今屆奧運焦點不在運動員,係裁判身上,不睇也罷

雖然我晚晚都有睇
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
網吧唔清楚, 但係其他野, 食物之類嘅會比sydney平
blacker14tt 發表於 2012-8-12 08:14 PM
係遊客就會俾當地人大刀劏嗰喔~
唔太差, 每分鐘斷一次啫
go2david 發表於 2012-8-12 08:14 PM
仲衰過大馬~
今屆奧運焦點不在運動員,係裁判身上,不睇也罷

雖然我晚晚都有睇
HIDE 發表於 2012-8-12 08:15 PM
我晚晚都有睇.....賽艇囉
畸形人類研究科
~ Uncle David ~ when u'll back to HK ?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
~ Uncle David ~ when u'll back to HK ?
fls125 發表於 2012-8-12 08:26 PM
FLS I will back on 25th
畸形人類研究科