返回列表 回復 發帖
我一般香港天光時間到依個時間都OK
香港夜晚, 我就要去瞓啦.....我最勁都要香港晚上12點先爬到起身...
viento 發表於 2012-8-10 18:32
Just a game,唔洗咁認真特登早起身

不過星期六應該會多啲人吹水,大家都易搵錢
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
Just a game,唔洗咁認真特登早起身

不過星期六應該會多啲人吹水,大家都易搵錢
HIDE 發表於 2012-8-10 06:34 PM
我只有返工果日先會咁早爬起身
PS:我想問你响邊架? 我記得以前你同你吹過水, 你應該唔係响亞洲國家住
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
我只有返工果日先會咁早爬起身
PS:我想問你响邊架? 我記得以前你同你吹過水, 你應該唔係响亞洲國家住
viento 發表於 2012-8-10 18:36
唔好問咁多,仲唔去訓?
hide曾說過:
唔好問咁多,仲唔去訓?
HIDE 發表於 2012-8-10 06:38 PM
喔, 唔問...去瞓...拜拜
喔, 唔問...去瞓...拜拜
viento 發表於 2012-8-10 18:44
聽日下午左右應該有得玩,晚安
hide曾說過:
風婆婆同細細B係度傾心樹??
两个甘好倾喔
好少有见到高高B同吹甘耐水
條骨都無佐lu
豆腐 uncle 身在溫柔鄉。。。
~ David Uncle ~ morning ~  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
豆腐佬, enjoying your trip??
两个甘好倾喔
好少有见到高高B同吹甘耐水
lhy92725 發表於 2012-8-10 09:25 PM
靚女嘛, 待遇係唔同D嘅
靚女嘛, 待遇係唔同D嘅
blacker14tt 發表於 2012-8-11 09:53 AM
當真 ?
豆腐佬早安~~!!
風婆婆同細細B係度傾心樹??
blacker14tt 發表於 2012-8-10 07:35 PM
我插咀啫, 檸姐同高版主緊架
當真 ?
km8000 發表於 2012-8-11 10:02 AM
果然