返回列表 回復 發帖
上次吃錢怪 Ricky post 佐 76帖。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-10 18:12
多勞多得

今次玩埋金樓,想明定暗?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
回一次有一定數目既錢,例如一帖十萬,你係果個帖留左十次言就有一百萬,留一百次言就有一千萬,
不過要睇下匿名出幾錢一帖,通常都係大家吹完水,然後到派錢果刻先知每一個帖有幾錢收返 ...
HIDE 發表於 2012-8-10 06:12 PM
通常系 24小時。。。如果灌水被版主罰自己執生
多勞多得

HIDE 發表於 2012-8-10 06:15 PM
暗好玩d。。。。
回一次有一定數目既錢,例如一帖十萬,你係果個帖留左十次言就有一百萬,留一百次言就有一千萬,
不過要睇下匿名出幾錢一帖,通常都係大家吹完水,然後到派錢果刻先知每一個帖有幾錢收返 ...
HIDE 發表於 2012-8-10 06:12 PM
咁係唔係有限時發帖??如果唔係, 1小時係可以發好多帖架wor
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
多勞多得

HIDE 發表於 2012-8-10 06:15 PM [img]http://thank[/img]
暗樓 PLEASE
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
暗好玩d。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-10 06:17 PM
哎呀!!我又差唔多要去瞓, 瞓醒你地都玩完
上次吃錢怪 Ricky post 佐 76帖。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-10 06:12 PM
ricky係一級吹水高手1
通常系 24小時。。。如果灌水被版主罰自己執生
SweetLemon 發表於 2012-8-10 18:16
版主
暗好玩d。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-10 18:17
暗樓匿名set,剩係輝哥先睇到,無寫有編輯過以示清白,所以檸姐你都可以玩
hide曾說過:
咁係唔係有限時發帖??如果唔係, 1小時係可以發好多帖架wor
viento 發表於 2012-8-10 18:20
你唔係自言自語/灌水,正正常常同人吹水就可以,無限制
hide曾說過:
版主

暗樓匿名set,剩係輝哥先睇到,無寫有編輯過以示清白,所以檸姐你都可以玩
HIDE 發表於 2012-8-10 06:24 PM
Good。。。。
哎呀!!我又差唔多要去瞓, 瞓醒你地都玩完
viento 發表於 2012-8-10 18:22
你想玩? 可以遲幾日先開始既
hide曾說過:
你唔係自言自語/灌水,正正常常同人吹水就可以,無限制
HIDE 發表於 2012-8-10 06:25 PM
2個人以上迷可以互相做碼
2個人以上迷可以互相做碼
viento 發表於 2012-8-10 18:28
傾下心事OK的,我諗匿名同其他版主都會覺得無問題,你幾時得閒?
hide曾說過:
你想玩? 可以遲幾日先開始既
HIDE 發表於 2012-8-10 06:26 PM
當然想玩啦, 唔理執几多錢, 比賽下邊個係吹水逹人都好嘛
傾下心事OK的,我諗匿名同其他版主都會覺得無問題,你幾時得閒?
HIDE 發表於 2012-8-10 06:29 PM
我一般香港天光時間到依個時間都OK
香港夜晚, 我就要去瞓啦.....我最勁都要香港晚上12點先爬到起身...