返回列表 回復 發帖
853467MERRY CHRISTMAS 853468

Good afternoon Miss & all bros
主任 發表於 2009-12-25 04:12 PM
hi 淫淫 , 性旦快樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hi 淫淫 , 性旦快樂
小飛機 發表於 2009-12-25 04:21 PM
Hello 機機 大家咁話
噚晚玩得開心嘛
我就飲醉咗, 啱啱先瞓醒, 又要裝身準備出發喇
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
噚晚玩得開心嘛
主任 發表於 2009-12-25 04:35 PM
我琴日都開心呀, 同左至愛食日本料理, 又飲果酒又飲紅酒, 好開針.

淫淫而家又出動了, 玩得再 happy d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-25 12:57 PM
Miss 聖誕快樂
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon MISS, 主任 and everybody,......
Masterking 發表於 2009-12-25 01:45 PM
KingKing 聖誕快樂
噚晚玩得開心嘛
主任 發表於 2009-12-25 04:35 PM
主任 聖誕快樂,今晚有咩節目
玉樹臨風姣鬆啲 happy 完喇
我琴日都開心呀, 同左至愛食日本料理, 又飲果酒又飲紅酒, 好開針.

淫淫而家又出動了, 玩得再 happy d 853492
小飛機 發表於 2009-12-25 04:39 PM
姣鬆 聽到都登你開針呀 你今晚唔出動啦
姣鬆 聽到都登你開針呀 你今晚唔出動啦
寇仲~ 發表於 2009-12-25 05:12 PM
我今晚唔出去了, 咁晚已經虛耗了不少....要休息哈哈...

姣鬆啲今日happy 喇
玉樹臨風姣鬆啲 happy 完喇
小飛機 發表於 2009-12-25 05:09 PM
今日只能夠同最愛相聚一刻咋 都叫做拆左禮物啦
我今晚唔出去了, 咁晚已經虛耗了不少....要休息哈哈...

姣鬆啲今日happy 喇
小飛機 發表於 2009-12-25 05:15 PM
一陣去fd 度打個邊爐
今日只能夠同最愛相聚一刻咋 都叫做拆左禮物啦
寇仲~ 發表於 2009-12-25 05:18 PM
so good 喇, 佢咪係你嘅性旦禮物囖
一陣去fd 度打個邊爐
寇仲~ 發表於 2009-12-25 05:20 PM
今晚去打個fd 個爐, 聽晚又打miss 個爐, 姣鬆啲好多節目啊
so good 喇, 佢咪係你嘅性旦禮物囖
小飛機 發表於 2009-12-25 05:28 PM
我又真係咁同佢講波  你點知架 你天日咪又拆
今晚去打個fd 個爐, 聽晚又打miss 個爐, 姣鬆啲好多節目啊
小飛機 發表於 2009-12-25 05:30 PM
都幾好呀,係差你囉,又唔黎一齊打Miss 個爐 唔係就完美啦