返回列表 回復 發帖
水區不嬲都係邊度派錢就邊度有人,無錢派就算係度都唔會出聲
HIDE 發表於 2012-8-10 05:36 PM
我吾系架,不过我今日真是忙
睇怕今日要OT
條骨都無佐lu
HIDE 姐 - 我要玩錢作怪。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-10 17:42
你想計數?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
你想計數?
HIDE 發表於 2012-8-10 05:47 PM
駕輕就熟。。。
我吾系架,不过我今日真是忙
睇怕今日要OT
lhy92725 發表於 2012-8-10 17:46
聽日就放假
hide曾說過:
駕輕就熟。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-10 17:48
好啦,派 1000#,照舊每個十萬,再加金樓,好不?
hide曾說過:
HIDE 發表於 2012-8-10 05:55 PM
呢度?或開新樓?
呢度?或開新樓?
SweetLemon 發表於 2012-8-10 17:56
開新帖,你開?
hide曾說過:
匿名開啦。。。。
HIDE 姐 - 我要玩錢作怪。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-10 05:42 PM
錢作怪........乜野game嚟架?
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
匿名開啦。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-10 18:01
hide曾說過:
HIDE 發表於 2012-8-10 05:55 PM
高版响邊度派錢呀?
錢作怪........乜野game嚟架?
viento 發表於 2012-8-10 18:03
高版响邊度派錢呀?
viento 發表於 2012-8-10 18:04
未開始,但之前匿名搞過幾次。同埋唔係我派,係匿名出錢經檸姐派。

http://www.tvboxnow.com/thread-2097306-1-4.html
hide曾說過:
未開始,但之前匿名搞過幾次。同埋唔係我派,係匿名出錢經檸姐派。

http://www.tvboxnow.com/thread-2097306-1-4.html
HIDE 發表於 2012-8-10 06:06 PM
唔係好明點玩, 不過一定會支持去玩
好似係擺明吹水就有錢分?
唔係好明點玩, 不過一定會支持去玩
好似係擺明吹水就有錢分?
viento 發表於 2012-8-10 18:11
回一次有一定數目既錢,例如一帖十萬,你係果個帖留左十次言就有一百萬,留一百次言就有一千萬,
不過要睇下匿名出幾錢一帖,通常都係大家吹完水,然後到派錢果刻先知每一個帖有幾錢收返
hide曾說過:
上次吃錢怪 Ricky post 佐 76帖。。。。