返回列表 回復 發帖
Hello 飄飄, 係呢度咪有得買聖誕勳章囖 " target="_blank">[url]http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=851212&page=1&fromuid=905678#pid20622098[/url]

我呢個係叫 allex哥哥送俾我, 其實嘉嘉 & 天哥都話送, 但就俾allex 哥哥送 ...
小飛機 發表於 25-12-2009 01:11
唔係咯...我都唔識佢嘅...所以先覺得咁莫名其妙之嘛...唔知點解送個勳章俾我
其實咩人...或者要具備咩條件先會收到有人送勳章o架?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
唔係啩...鍾意佢...大人大姐仲成日扮o靚妹(maybe俾tvb迫都唔定啦, 做o靚妹角色, 但明眼人一睇就知肯定已經唔細)
陳美詩macy...出自一個已經摺埋嘅女子組合'女生宿舍'(組員有經常俾人鬧爆戲屎把聲又難聽嘅Toby梁靖琪 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 12:19 AM
陳美詩身材好正架, 有逼爆衫效果

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
甘點解你地有甘多$..我又冇呢
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-25 01:18 AM
人地送俾我咋
唔係咯...我都唔識佢嘅...所以先覺得咁莫名其妙之嘛...唔知點解送個勳章俾我
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 01:18 AM
有人暗戀妳
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 01:18 AM
咁我就唔知點解人地送俾你喇

你有足夠tvb money 咪可以買囖, 或者買嚟送俾人又得...呀! 得左 ~~~ 但係如果唔夠錢又走去買, 會扣錢又扣分喎

其實飄飄你都好多 tvb money 啊
有人暗戀妳
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-25 01:20 AM
呢個理由絕對有可能
不過今日真係有個客...無啦啦送朱古力...
落陣街先...晏啲返嚟再嗲過
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 01:25 AM
送朱古力俾你?!....小心d 呀飄飄, 哈...哈...哈
陳美詩身材好正架, 有逼爆衫效果853044

小飛機 發表於 2009-12-25 01:18 AM
姣鬆咁早返,唔係通頂咩
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 01:25 AM
聖誕快樂呀飄飄
我依家出旺角波,妳去邊間七仔呀
返工囉
姣鬆咁早返,唔係通頂咩
寇仲~ 發表於 2009-12-25 01:42 AM
玩到過左 12點喇, ok 啦, 返嚟睇下你ma 姣鬆啲
返工囉
寇仲~ 發表於 2009-12-25 01:46 AM