返回列表 回復 發帖
原來沙田有show...我想見吓 方妙娜 真人...近排有d鍾意左佢...頭先去左睇人報佳音..
榴槤蛋撻 發表於 25-12-2009 00:10
唔係啩...鍾意佢...大人大姐仲成日扮o靚妹(maybe俾tvb迫都唔定啦, 做o靚妹角色, 但明眼人一睇就知肯定已經唔細)
陳美詩macy...出自一個已經摺埋嘅女子組合'女生宿舍'(組員有經常俾人鬧爆戲屎把聲又難聽嘅Toby梁靖琪)
出道時個樣勁似劉彩玉(知道邊位嗎...都市閒情節目主持人)係自從拍法證II之後就成日扮o靚妹...尤其古靈精探B先最惡頂...本來係幾ok...但就搞到......令人好想死...成日扮cutie...拍古靈精探B拍到紮髻紮上癮...衣著扮青春
拍與敵同行嗰時都唔係咁...冇咁惡頂
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
有咩關係...做乜post條萬寧廣告片出嚟
唔係啩...鍾意佢...大人大姐仲成日扮o靚妹(maybe俾tvb迫都唔定啦, 做o靚妹角色, 但明眼人一睇就知肯定已經唔細)
陳美詩macy...出自一個已經摺埋嘅女子組合'女生宿舍'(組員有經常俾人鬧爆戲屎把聲又難聽嘅Toby梁靖琪 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 12:19 AM
劉彩玉<<<我知...我仲有佢d碟係到..近來仲賣狗糧...劉彩玉都唔錯..不過嫁左lu
陳美詩macy...出自一個已經摺埋嘅女子組合'女生宿舍'(組員有經常俾人鬧爆戲屎把聲又難聽嘅Toby梁靖琪 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 12:19 AM
係咩~~女生宿舍--我唔地除喎..甘要吵吓video睇睇
女生宿舍...幾多年前呀~~有2個唱國語梗係唔掂..唔湯唔水
喉嚨痛...又好攰...頸痛膊頭痛
喉嚨痛...又好攰...頸痛膊頭痛
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 12:50 AM
喉嚨痛...甘唔好食蝦包啦...
撻撻~
你信唔信amigo真係打人呀?
hello everybody. I'm back
撻撻~
你信唔信amigo真係打人呀?
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 12:57 AM
係 絕對 一定 肯定 實係 ...一向對佢冇乜好感..除左'戴幟偉'果集..其他都冇呀睇過..而家好羅..跟住蔡楓華
而家洗頭化妝
準備出去蒲
Fian. 發表於 2009-12-24 08:22 PM
Miss 今晚會唔會爆呢? 我而家就有少少爆
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Miss 今晚會唔會爆呢? 我而家就有少少爆 853015
小飛機 發表於 2009-12-25 01:04 AM
上左自然呀
機機你咁清楚嘅? 但我唔明喎...點解會有人送聖誕勳章俾我哋...成百萬一個咁貴...響邊樹可以買到o架? 其實個勳章有乜用
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 12:02 AM
Hello 飄飄, 係呢度咪有得買聖誕勳章囖 http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=851212&page=1&fromuid=905678#pid20622098

我呢個係叫 allex哥哥送俾我, 其實嘉嘉 & 天哥都話送, 但就俾allex 哥哥送左先, 我都好多謝佢地.

至於你果個, 係唔係係之前識嘅fd 呀?

個勳章咪只係靚靚咁簡單囖
上左自然呀
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-25 01:09 AM
我飲左d 日本果酒& 紅酒啫 啱啱食日本料理
係咩~~女生宿舍--我唔地除喎..甘要吵吓video睇睇
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-25 12:26 AM
女生宿舍出左好短時間咋