返回列表 回復 發帖

good evening miss
多謝你呀俊朗不凡姣鬆 我都祝你
性誕爆幾鑊 ~越夜越快樂
寇仲~ 發表於 2009-12-24 04:19 PM
玉樹臨風姣鬆啲 射射你呀~~~~

樂在囡懷中~~~唔問幾點鐘
睇黎大家都出哂街街啦
寇仲~ 發表於 2009-12-24 04:26 PM
雖然今晚出左街~~~ 一樣可以說聲 hi

你唔知有網吧咩姣鬆啲
要睇下邊處「快硬」喎,肝同膽就唔好喇!
夢遺大師 發表於 2009-12-24 03:08 PM
仲有唔好係個荷包呀
小僧收工,祝Miss和大家都有一個快快樂樂的平安夜和聖誕節!阿尼陀佛…
夢遺大師 發表於 2009-12-24 03:38 PM
今晚去冰樹反呀夢夢  
祝大家聖誕快樂
merry merry x'mas alll
而家洗頭化妝
準備出去蒲
而家出發
goodbye class and 主任
係呀飄飄, 我都有人送左個聖誕勳章俾我, 要tvb $1,000,000 一個架.

勳章有3 款, 每個a/c 只可以放一個, 但可以買嚟送俾人, 數量不限, 但配戴有效期只係到 2010年1 月25日.  ...
小飛機 發表於 24-12-2009 10:42
機機你咁清楚嘅? 但我唔明喎...點解會有人送聖誕勳章俾我哋...成百萬一個咁貴...響邊樹可以買到o架? 其實個勳章有乜用
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
merry x'mas 飄飄*
早晨,飄飄
祝你是否在平安夜都咁平安 & 除了聖誕節都仍然日日咁快樂
夢遺大師 發表於 24-12-2009 10:59
多謝夢夢~~
大家咁話啦...承你貴言!
merry x'mas 飄飄*
榴槤蛋撻 發表於 25-12-2009 00:03
真係喎...我出現你就蒲頭
今日啲人去哂玩呀...啲post去得咁慢得嗰幾版...
你響樹做緊咩呀?
平安夜...你唔會又食蝦包啩
真係喎...我出現你就蒲頭
今日啲人去哂玩呀...啲post去得咁慢得嗰幾版...
你響樹做緊咩呀?
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 12:06 AM
原來沙田有show...我想見吓 方妙娜 真人...近排有少少鍾意左佢...頭先去左睇人報佳音..

*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 12:06 AM
又比你估到...