返回列表 回復 發帖
morning 夢夢, 平安夜快樂
小飛機 發表於 2009-12-24 10:44 AM
morning 機機,祝你日日加班搭早機…
thanks 夢夢, 你食左早餐未?
thanks 夢夢, 你食左早餐未?
小飛機 發表於 2009-12-24 11:16 AM
今朝食左早餐,剩係未食飛機餐啫
今朝食左早餐,剩係未食飛機餐啫
夢遺大師 發表於 2009-12-24 11:28 AM
飛機餐邊好食架~~~今日緊係性旦大餐喇~~~
同玉樹臨風姣鬆啲 講句:
平安夜快硬!!!
silent night peaceful to all
HELLO 撻撻, 平安夜快樂
平安夜快硬!!!
小飛機 發表於 2009-12-24 11:33 AM
要睇下邊處「快硬」喎,肝同膽就唔好喇!

小僧收工,祝Miss和大家都有一個快快樂樂的平安夜和聖誕節!阿尼陀佛…
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
平安夜快硬!!!
小飛機 發表於 2009-12-24 11:33 AM
多謝你呀俊朗不凡姣鬆 我都祝你
性誕爆幾鑊 ~越夜越快樂
silent night peaceful to all
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-24 11:54 AM
性誕快樂呀撻撻 平安夜有咩節目呀
小僧收工,祝Miss和大家都有一個快快樂樂的平安夜和聖誕節!阿尼陀佛…
夢遺大師 發表於 2009-12-24 03:38 PM
夢夢性誕快樂 咁早收工 今晚玩得開心
要睇下邊處「快硬」喎,肝同膽就唔好喇!
夢遺大師 發表於 2009-12-24 03:08 PM
肝膽相照好啦
睇黎大家都出哂街街啦