返回列表 回復 發帖
飄飄*好卦住你呀
榴槤蛋撻 發表於 24-12-2009 00:54
第一次見你咁講喎...話掛住我...
咁......有幾掛先
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
等你等到訓唔著...
等你等到訓唔著...
榴槤蛋撻 發表於 24-12-2009 01:00
我唔信...你等我做咩喎...
平時你呢個時間都未瞓o架啦...咪又係睇法證...然後vip
咪扮嘢喎, 一向都係睇埋vip先嘅, 有時好夜都未瞓
我撈緊嘢嘛, 又追緊琴晚啲劇, 咪冇開msn, 聽日落場都唔慌有時間返嚟
今日都已經係...落場都完全冇走過...要留響公司整嘢...整完已經夠鐘開市
我唔信...你等我做咩喎...
平時你呢個時間都未瞓o架啦...咪又係睇法證...然後vip
咪扮嘢喎, 一向都係睇埋vip先嘅, 有時好夜都未瞓
*柳飄飄* 發表於 2009-12-24 01:04 AM
唔係喎~~就係成點你都未返..咪掛住囉
咁我邊攞種...邊撈邊追post嘛...追哂先入嚟報到
頭先收工飛奔去搞啲自己嘢...然後撲返上樓擺低...又碌落街問人嘢...返到嚟都差不多十二點咯
咁我邊攞種...邊撈邊追post嘛...追哂先入嚟報到
頭先收工飛奔去搞啲自己嘢...然後撲返上樓擺低...又碌落街問人嘢...返到嚟都差不多十二點咯
*柳飄飄* 發表於 2009-12-24 01:12 AM
嘩~甘趕..又上又落.....
嚇屎我...電腦枱張keyboard板突然甩咗跌出嚟
乜都甩皮甩骨...又有比薩斜塔
嚇屎我...電腦枱張keyboard板突然甩咗跌出嚟
乜都甩皮甩骨...又有比薩斜塔
*柳飄飄* 發表於 2009-12-24 01:21 AM
你不嬲都搭棚啦...39蚊張電腦枱都唔買...
我27號又off喇...coz火山石當日休業一天...全人類都放...唔駛request都有得放星期日...yeah!
不過我想一月頭嗰個week放sunday多啲...coz 6號係我舅父牛一...可以預早同佢食飯嘛...
算啦...好過冇...難得可以例假放到sunday...但之後就要踩好多日lu
點request都冇用...coz逢星期日俾人霸咗嚟放...冇情講...唔讓就係唔讓...一次半次都係咁話
所以如無意外, 我26號晚收工後or 27號都會入屯門, 有人陪睇電視食飯, 唔駛一個人戇豆豆響mk過
平安夜同x'mas同除夕呀元旦就有同事and客人陪我過...
我27號又off喇...coz火山石當日休業一天...全人類都放...唔駛request都有得放星期日...yeah!
不過我想一月頭嗰個week放sunday多啲...coz 6號係我舅父牛一...可以預早同佢食飯嘛...
算啦...好過冇...難得可以例假放到 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-24 01:35 AM
星期日都休..你老板有d問題...
落班返嚟啦~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
落班返嚟啦~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-24 01:47 AM
蝦佬:喵喵...
蝦佬:喵喵...
榴槤蛋撻 發表於 24-12-2009 01:49
實驗證明...你見到喵喵出現係會開心過見到我...所以你話掛住我...我唔信...
係明智嘅
晚晚你見到喵喵蒲頭都......
實驗證明...你見到喵喵出現係會開心過見到我...所以你話掛住我...我唔信...
係明智嘅
晚晚你見到喵喵蒲頭都......
*柳飄飄* 發表於 2009-12-24 01:51 AM
wai~~我見到你都立即蒲頭啦....