返回列表 回復 發帖
我都冇qq 嘅

呢2 個靚妹係虛擬形象買的, 襯性旦節啊 我日頭都上嚟架
小飛機 發表於 2009-12-23 07:31 PM
日頭我返工呀 嘉嘉可以係邊度搵到佢呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
二個都有辮既 仲以為係孖妹黎,姣鬆不嬲鐘意起孖架嘛
寇仲~ 發表於 2009-12-23 07:37 PM
我都以為係2 個妹... 3p 唔啱我, 極其量2q 者
日頭我返工呀 嘉嘉可以係邊度搵到佢呀
寇仲~ 發表於 2009-12-23 07:39 PM
唔知飲檸茶果度有冇呢?
唔知飲檸茶果度有冇呢?
小飛機 發表於 2009-12-23 07:58 PM
你要既,咩款都有啦
你要既,咩款都有啦
寇仲~ 發表於 2009-12-23 08:10 PM
我要求好簡單, 樣靚身材正, 搞掂
我要求好簡單, 樣靚身材正, 搞掂
小飛機 發表於 2009-12-23 08:19 PM
係咪講緊至愛呀
閃人 姣鬆天日,後日,大後日都玩得開心
祝大家有個快樂聖誕
係咪講緊至愛呀
祝大家有個快樂聖誕
寇仲~ 發表於 2009-12-23 08:30 PM
我至愛緊係正喇

good night 姣鬆啲, 你都要開開針針啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
係咪講緊至愛呀
祝大家有個快樂聖誕
寇仲~ 發表於 2009-12-23 08:30 PM
你.扑性day 都食得開心d...
你.扑性day 都食得開心d...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-23 08:33 PM
hello 撻撻 你性旦有咩搞作呀?
hello 撻撻 你性旦有咩搞作呀?
小飛機 發表於 2009-12-23 08:37 PM
冇呀~~ 邊有你甘多女陪呀..
冇呀~~ 邊有你甘多女陪呀..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-23 08:44 PM
咁唔去搵d 囡朋友陪你
咁唔去搵d 囡朋友陪你
小飛機 發表於 2009-12-23 08:46 PM
冇你甘靚仔...點溝到囡...
蝦佬~~柯今日吔左蝦包未...
平...安夜...性...仙夜
咁多位平安夜平安嗎? Night Night Everybody
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
平...安夜...性...仙夜
咁多位平安夜平安嗎? Night Night Everybody
*柳飄飄* 發表於 2009-12-24 12:52 AM
飄飄*好卦住你呀