返回列表 回復 發帖
所以我keep 住跑步行山, 夏天仲游水
小飛機 發表於 2009-12-23 11:17 AM
我都想多喲運動...
加下間中米去下球場打下籃球(不過都係一技公去射下籃)
"罄" 就快啲擒上嚟~~~提起小夢向我揮
Fian. 發表於 2009-12-22 11:21 PM
揮動小夢大力壓…快如摩打插又插…
How are you?山山
夢遺大師 發表於 2009-12-23 11:34 AM
做左節未呀?
我都想多喲運動...
加下間中米去下球場打下籃球(不過都係一技公去射下籃)
山棻爺爺 發表於 2009-12-23 11:40 AM
一枝公都可以打壁球啊, 其實我都enjoy 一個人踩單車, 快d慢d 都隨你, 唔使就人地
做左節未呀?
山棻爺爺 發表於 2009-12-23 11:44 AM
我未做.....聖誕節
傾偈都好啵~~~幾時會約我
Fian. 發表於 2009-12-22 11:24 PM
我在Mark時間…食晏啱唔啱?
邁向人生嘅終點~~~捱多廿年都要閃
Fian. 發表於 2009-12-22 11:25 PM
簷前滴水不分差……當須孝順爸和媽

一枝公都可以打壁球啊, 其實我都enjoy 一個人踩單車, 快d慢d 都隨你, 唔使就人地
小飛機 發表於 2009-12-23 11:47 AM
以前都喜歡一個人釣魚踩下單車禁啦....加下就喜歡一班人多喲...
hello king king 到左日本喇, 好玩啊! 日本有落雪嗎?
小飛機 發表於 2009-12-22 06:49 PM
零下十度,.....都好Q冬,....好似話陣間去溫泉,希望暖D啦.
好好玩,日本-我致愛
打掃除塵需搵人~~~唔知有冇喺附近
Fian. 發表於 2009-12-22 11:29 PM
鐘點工人好易搵……梗有一個喺左近
我在Mark時間…食晏啱唔啱?
夢遺大師 發表於 2009-12-23 11:48 AM
食晏..我日日多數都係去果一兩間...
以前都喜歡一個人釣魚踩下單車禁啦....加下就喜歡一班人多喲...
山棻爺爺 發表於 2009-12-23 11:59 AM
噢! 我反而唔太鍾意一大班人, 一般 2-4 個係最適合我
詩詞句語容易作~~~終身伴侶難付託
Fian. 發表於 2009-12-22 11:31 PM
托起Miss小嬌軀…龍舟掛鼓增情趣
零下十度,.....都好Q冬,....好似話陣間去溫泉,希望暖D啦.
好好玩,日本-我致愛
Masterking 發表於 2009-12-23 11:59 AM
king king, 日本應該快香港1 個鐘, 食左lunch 未? 浸溫泉好爽呀, 我有次去韓國浸露天溫泉, 外面仲鋪滿雪, 但我地浸住好溫暖, 感覺好正好爽
你有幾耐冇搞呀
Fian. 發表於 2009-12-22 11:33 PM
唉…耐過Miss啦!