返回列表 回復 發帖
讲电话一讲就几个钟,就真是好兴嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
系时候买架靓车车女友咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
去台湾好,果边纯朴好多
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
去台南果边应该好D,大城市都是比较市浍
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
KK 午安
chan200308 發表於 2014-8-25 02:40 PM
老陳下午好
上一個星期內發生嘅
真係好唔掂

英國伯克郡一名青年,睡覺時將手臂擱在iPhone手機上,翌晨醒來發現前臂被「熱辣辣」的iPhone手機,燙至長出水泡,永久留下疤痕。

18歲工廠工人帕克(Jake Parker),當時本來在床上 ...
perfectman 發表於 2014-8-25 02:45 PM
冇人叫你訓覺仲攞住個電話
唔係環保,習慣咗平時無冷氣都得,咪無問題囉

一來架老爺車,開冷氣就無乜力,無法子啦
二來有時收工,係地盤順便車埋D一班一身臭汗嘅師傅,開冷氣?會比死更難受!之後要開窗遊花園好耐陣味先散到 ...
perfectman 發表於 2014-8-25 03:01 PM
可能我依邊只有夏天,唔開冷氣就真係比死更難受
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
老陳下午好

冇人叫你訓覺仲攞住個電話

可能我依邊只有夏天,唔開冷氣就真係比死更難受 ...
tvbkk123 發表於 2014-8-25 05:14 PM
葡 萄 美 酒 夜 光 杯 ,  欲 飲 琵 琶 馬 上 催 。
醉 臥 沙 場 君 莫 笑 ,  古 來 征 戰 幾 人 回 。
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
葡 萄 美 酒 夜 光 杯 ,  欲 飲 琵 琶 馬 上 催 。
醉 臥 沙 場 君 莫 笑 ,  古 來 征 戰 幾 人 回 。
chan200308 發表於 2014-8-25 05:21 PM
我唔飲酒嘅wor
馬來西亞夏天平均溫度3x
同香港差不多
不過香港冬天就得返幾度
你哋咪好囉,唔洗換季,慳返唔少買冷天衫錢
perfectman 發表於 2014-8-25 05:23 PM
的確架,衣服方面黎黎去去都係咁
甘可以慳返好多
不过如果去旅行就要重新买过晒咯
條骨都無佐lu
甘可以慳返好多
不过如果去旅行就要重新买过晒咯
lhy92725 發表於 2014-8-25 05:35 PM
有好友壞啦,電費就夠你死