返回列表 回復 發帖
飄飄去左屋企做冬..冇返工
榴槤蛋撻 發表於 22-12-2009 20:34
此言差矣
撻撻~~
你呢鋪話法真係要戒喇...我今日係day off 唔駛返工返亞婆度做冬...唔係冇返工...話人冇返工即係話人曠工有工唔返
意思差好遠...我係攞正牌放例假o架!

我都未話你上次爭我個蝦包手信見面禮...扣魅力1000000分
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
通常呢d時間都係飄飄同我吹...飄飄你在何妨...
hello 撻撻, MOS 蝦包係真唔係咁好食呀?
小飛機 發表於 2009-12-20 09:57 PM
OK 啦
我又唔覺得係超級好食喎
下次我想試佢個牛肉包
係咩...高瘦白..冇乜G方..仲凍
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-23 01:06 AM
心靈上溫暖吖嘛
攬住個肥佬
好過著皮草
孤兒仔一個做乜
jjwah 發表於 2009-12-20 11:25 PM
咁你屋企人呢
miss 玩得好high 啊 miss 同飄飄係唔係好似開演唱會咁呢? 撻撻就幸福了, 有2 個唱星同你唱k
小飛機 發表於 2009-12-21 10:14 AM
我哋 3 P 都好開心呀
不過撻撻唔鍾意唱歌
唔知佢悶唔悶呢
此言差矣
撻撻~~
你呢鋪話法真係要戒喇...我今日係day off 唔駛返工返亞婆度做冬...唔係冇返工...話人冇返工即係話人曠工有工唔返
意思差好遠...我係攞正牌放例假o架!

我都未話你上次爭我個蝦包手 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-23 01:07 AM
一講飄飄...飄飄就到...乜你仲記得呀...算喇..見到miss都暈哂浪.. 老豆姓乜都唔記得
攬住個肥佬
好過著皮草

*柳飄飄* 發表於 2009-12-23 01:09 AM
草草搵一個~~~好似唔多妥
我哋 3 P 都好開心呀
不過撻撻唔鍾意唱歌
唔知佢悶唔悶呢
Fian. 發表於 2009-12-23 01:12 AM
我做車手都好開心呀
一講飄飄...飄飄就到...乜你仲記得呀...算喇..見到miss都暈哂浪.. 老豆姓乜都唔記得
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-23 01:13 AM
乜你咁講嘢架
姣鬆啲~~~今日做冬食左一餐, 跟住平安夜會再食多餐 性旦節大家各自有節目, 然後又到除直 節目好豐富
小飛機 發表於 22-12-2009 19:24
仲有...扑...ing day
我都陪左miss 喇
小飛機 發表於 2009-12-21 10:16 AM
我知你哋好多個都好錫我
多謝你哋
都係無言感激
我做車手都好開心呀
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-23 01:15 AM
咁我做你乘客都好開心喎
新界邊區?