返回列表 回復 發帖
貓姐早晨

貓貓, 妳知唔知有边只電視頂盒好用呀? 我想用黎睇廣東既新聞. 要收到廣東既頻道, 要讲廣東話同埋高清(720以上), 有勿好介紹? 多謝晒先.
大家早。。。。。
今日的天气。。。。。
。。。。。
烟雾重重。。。。
时时快乐。。。。
天天健康。。。。
事事顺利。。。。
貓貓 晚上好
小強最近是不是失蹤了
BeiDouChef 發表於 9/3/2014 09:17 PM
小強失踪,小强生猛猛冇失踪
認真睇真啲真係又真係
小強失踪,小强生猛猛冇失踪
lckiong 發表於 2014-3-10 09:43 AM
小强兄, 有野請敎: 你知唔知有边只電視頂盒好用呀? 我想用黎睇廣東既新聞. 要收到廣東既頻道, 要讲廣東話同埋高清(720以上), 有勿好介紹? 多謝晒先.
不是啊,他一至五都日日系度架
lhy92725 發表於 9/3/2014 09:38 PM
偶然週末飆出嚟嚇下人
認真睇真啲真係又真係
大家早晨,星期一
都话佐小强是超级蛇王啦
條骨都無佐lu
小强兄, 有野請敎: 你知唔知有边只電視頂盒好用呀? 我想用黎睇廣東既新聞. 要收到廣東既頻道, 要讲廣東話同埋高清(720以上), 有勿好介紹? 多謝晒先. ...
pknoface 發表於 10/3/2014 09:54 AM
我睇冇啲咁好既頻道可以搵到咯

網上可以搵到上網同步睇既頻道冇邊個係有高清
機頂盒你要睇佢有冇你要既Channel,通常上線睇外國官方頻道會因版權問題而唔可以連線到
就算有得睇都係啲山寨機頂盒自己set 伺服器俾自己生產啲機頂盒連接以便外國用可以睇到國內頻道(大多數唔會係高清)

有辦法搵到山寨機頂盒啲app就可以睇
認真睇真啲真係又真係
关于乱UP问嘅野,我真是吾系几识喔
电视顶盒嘅野我都无用过
屋K电视我基本是过年同D亲戚打牌先开住嘅
平时我只用我房的电脑,PAD同手机
條骨都無佐lu
呢样野好似成日在KK屋K果位prefectman老细好似有用紧,你不妨问下他
條骨都無佐lu
我睇冇啲咁好既頻道可以搵到咯

網上可以搵到上網同步睇既頻道冇邊個係有高清
機頂盒你要睇佢有冇你要既Channel,通常上線睇外國官方頻道會因版權問題而唔可以連線到
就算有得睇都係啲山寨機頂盒自己set 伺服 ...
lckiong 發表於 2014-3-10 10:11 AM
我上网睇个个公司都話只有自己既產品至好. 我就真係唔知边个至啱. 我其实想睇返大陸廣東既新聞, 要讲廣東話, 唔知勿頻道.
要揾山寨機真係冇門路咯. 如果唔買山寨機, 咁買到返黎都係睇唔到?
呢样野好似成日在KK屋K果位prefectman老细好似有用紧,你不妨问下他
lhy92725 發表於 2014-3-10 10:15 AM
好, 到時过去問下. 不过, 听小强兄咁讲, 我買到都作用唔大.
果位老细在HK嘅,可能用到都吾定呢,你可以在帖到问佢或者直接PM问可能会清晰D
條骨都無佐lu
貓貓 早晨~

果位老细在HK嘅,可能用到都吾定呢,你可以在帖到问佢或者直接PM问可能会清晰D
lhy92725 發表於 2014-3-10 10:23 AM
好, 等我pm佢問下. 多謝晒貓貓.