返回列表 回復 發帖
機機你好呀~
琴晚唱k happy定啦...如果可以再盡興啲就好喇...好多歌都未唱呀...唔係幾夠喉啫...加上狀態又不佳...退步咗好多呀...嗚!
對住miss, 我呢啲真係獻醜呀...直情係小巫見大巫 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-22 12:31 AM
哈哈~~~ 唱歌都係miss 強項
甘燒野食d野..全部都要自己帶..有冇toilet...d爐夠唔夠...會唔會去到冇爐
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-22 12:33 AM
食物同碳都要自己帶, 果度有間士多, 賣一般飲品公仔麵, 可以有少量補給. 都有唔少爐, 但假期人多一定要早d 去霸爐.

果度有洗手間, 都乾淨架. 呀! 撻撻有車可以揸入去, 有停車位的.
係呀...入屯門嘛...咪講過囉!
仲要早啲入去陪亞娘去元朗幫手買餸tim呀...放假攰過返工都似...又要撲返出嚟
而家好努力追緊之前嘅法證咋...但硬係冇乜裝載專心睇...太多嘢要做喇...好煩呀...屋又亂喎
都唔知而家tvb ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-22 12:54 AM
飄飄返屋企都好遠啊, 但唔怕喇, 入去見亞娘都開心吖
小飛機...返左來呀..今日做節呀去邊度食好野呀
大家冬至快樂~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
妳都快樂呀女
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
飄飄返屋企都好遠啊, 但唔怕喇, 入去見亞娘都開心吖
小飛機 發表於 2009-12-22 02:48 PM
姣鬆 今日無約咩
小飛機...返左來呀..今日做節呀去邊度食好野呀
山棻爺爺 發表於 2009-12-22 02:51 PM
山菜爺爺 你呢,做左節未呀
大家冬至快樂~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-22 03:33 PM
喵喵 做咩 呀妳
妳都快樂呀女
jjwah 發表於 2009-12-22 03:59 PM
午安呀jjwah
good evening miss
good evening everybody
姣鬆 今日無約咩
寇仲~ 發表於 2009-12-22 04:04 PM
玉樹臨風姣鬆啲~~~你又知我有約嘅 今日晏晝同左我至愛 "做節"了
妳都快樂呀女
jjwah 發表於 2009-12-22 03:59 PM
hello 華仔哥~~~今日搵左d fd做節未