返回列表 回復 發帖
夜班最好嘅好處就係可以訓到自然醒!不過我話嘅受苦受難係~~~~公司仲凍過外面啊
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:53 PM
能夠訓到自然醒, 係非常之幸福
那裡那裡, 我d 情人係友情的情, 好似我的玉樹臨風姣鬆啲, 係咪識囖
小飛機 發表於 2009-12-20 12:01 AM
玉樹臨風???乜唔係英俊瀟灑咩???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
其實買件靚衫 or 靚鞋俾自己, 放假時可以著住輕鬆下都唔錯吖
小飛機 發表於 2009-12-20 12:03 AM
我有啊!我已經有好多啦~~暫時都係要幫人買嘢先嘅
我又未做到咁嘅地步,有時都要為自己著想下。咁D F對你好,唔通你對人唔好咩,係咪?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-20 12:05 AM
你敬我一尺, 我會敬你一丈
放件風褸係公司, 隨時可以著, 唔好冷親
小飛機 發表於 2009-12-20 12:05 AM
我公司都有件衫,不過我返到去唔多除衫過喔!風褸係冇用嘎!我哋果層有幾部中央空調,講就講恒溫,但係成日都比出面凍。我仲試過凍到只手指都紫曬
玉樹臨風???乜唔係英俊瀟灑咩???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-20 12:06 AM
仲仲係玉樹臨風~~~我係俊朗不凡~~~英俊瀟灑暫時空缺, 有意者請向喵喵申請 (因為係喵喵post 出嚟)
你敬我一尺, 我會敬你一丈
小飛機 發表於 2009-12-20 12:08 AM
冇錯!我就係呢個宗旨做人,同對F
我公司都有件衫,不過我返到去唔多除衫過喔!風褸係冇用嘎!我哋果層有幾部中央空調,講就講恒溫,但係成日都比出面凍。我仲試過凍到只手指都紫曬 ...
喵喵囡囡 發表於 2009-12-20 12:10 AM
喵喵係唔係去錯左凍肉公司啊
仲仲係玉樹臨風~~~我係俊朗不凡~~~英俊瀟灑暫時空缺, 有意者請向喵喵申請 (因為係喵喵post 出嚟)
小飛機 發表於 2009-12-20 12:11 AM
兩兄弟喔!
小僧報到,大家晚上好
冇錯!我就係呢個宗旨做人,同對F
喵喵囡囡 發表於 2009-12-20 12:12 AM
係呀, 我都揸住中指
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
兩兄弟喔!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-20 12:13 AM
正名~~~是姣鬆啲 (好兄弟)
喵喵係唔係去錯左凍肉公司啊
小飛機 發表於 2009-12-20 12:12 AM
我都以為係,可惜我哋係做雪條俾人凍
小僧報到,大家晚上好
夢遺大師 發表於 2009-12-20 12:13 AM
hi 見到夢夢, 提醒我要訓覺了
係呀, 我都揸住中指847160
小飛機 發表於 2009-12-20 12:14 AM
俾你激S~~~