返回列表 回復 發帖
我仲单身 绝没意见!
civicboy1969 發表於 2011-6-2 03:40 AM
咁你冇意見,我都冇所謂。。。。
有人養唔駛做都系一份優差!!!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴晴失眠。。。。唔知係咪壓力大列,腦還一直念緊點先可以搵到客。。。。
C 兄要追晴晴,

平壤核子能源研究所
Qingqing Good Morning....don't work too hard.
mornng all
外星貓E生
Qingqing Good Morning....don't work too hard.
SweetLemon 發表於 2011-6-2 07:51 AM
早晨甜檸。。。我要試下自己做唔做得黎。。。
因為餐館份工我唔想再做
now is call GTA ... downtown
goldmonk 發表於 2011-6-2 08:09 AM
依。。。我哋會唔會系識得架??!!!
我以前都系住系唐人街架。。。。
mornng all
CC517 發表於 2011-6-2 09:12 AM
衰貓早晨
晴晴早晨,吾好比甘大压力自己呀
條骨都無佐lu
晴晴早晨,吾好比甘大压力自己呀
lhy92725 發表於 2011-6-2 09:44 AM
早晨骨貓,我會試下放鬆d
当尝试下好啦,甘会轻松D架
條骨都無佐lu
知道喇
早晨甜檸。。。我要試下自己做唔做得黎。。。
因為餐館份工我唔想再做
真爱难求 發表於 2011-6-2 09:36 AM
Aiya - Direct sales 不可以當正業ga。。。。。揾‘長期飯票’好的。。。
Aiya - Direct sales 不可以當正業ga。。。。。揾‘長期飯票’好的。。。
SweetLemon 發表於 2011-6-2 10:05 AM
長期飯票我一直都搵緊,只不過遇唔到啫。。。