返回列表 回復 發帖
靚靚啊
小飛機 發表於 2009-12-19 11:45 PM
自從喺呢間公司返工後就好耐都冇著過裙啦!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
你真唔了解miss, 佢先唔會咁得閒呷醋 ~~~只係可能另有喵呷醋啫
小飛機 發表於 2009-12-19 11:47 PM
咁人哋都未同miss傾過計,就當然唔瞭解。邊只啊???機機咁多情人嘅
唔要@我有好多暖水袋! 星期一又要開始受苦受難
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:44 PM
唔洗驚...下星期中會暖番好多
番夜班, 其實都係辛苦, 又約唔到朋友, 時間又顛倒, 對身體都唔好
小飛機 發表於 2009-12-19 11:49 PM
夜班最好嘅好處就係可以訓到自然醒!不過我話嘅受苦受難係~~~~公司仲凍過外面啊
唔洗驚...下星期中會暖番好多
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:53 PM
可惜公司比外面凍2賠呢!好似一個雪櫃咁
你真唔了解miss, 佢先唔會咁得閒呷醋 ~~~只係可能另有喵呷醋啫
小飛機 發表於 2009-12-19 11:47 PM
係呀~~如果個個都呷..就買醋都買窮...
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:54 PM
甘咪要帶 暖水袋 + 暖包 羅
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:55 PM
miss 留番d 錢買靚餸食好過
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:55 PM
機機,都收埋好多情人咁喔!幾時介紹下啊???
都唔係皆,咁人哋對我好,我咪對人好囖!好心有好報嘛~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:49 PM
哈哈~~~好似而家無線套電視劇, 人人為我, 我為人人
機機,都收埋好多情人咁喔!幾時介紹下啊???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:58 PM
那裡那裡, 我d 情人係友情的情, 好似我的玉樹臨風姣鬆啲, 係咪識囖
甘咪要帶 暖水袋 + 暖包 羅
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:57 PM
暖水袋簡直係隨身物品~~~仲要成日俾人攞咗添!暖包會搞到D皮膚好干嘎~~
唔要@我有好多暖水袋! 星期一又要開始受苦受難
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:44 PM
其實買件靚衫 or 靚鞋俾自己, 放假時可以著住輕鬆下都唔錯吖
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:54 PM
放件風褸係公司, 隨時可以著, 唔好冷親
哈哈~~~好似而家無線套電視劇, 人人為我, 我為人人
小飛機 發表於 2009-12-19 11:59 PM
我又未做到咁嘅地步,有時都要為自己著想下。咁D F對你好,唔通你對人唔好咩,係咪?