返回列表 回復 發帖
咁今年就試試錫自己多d, 買份小禮物逗自己開心, 都唔錯架
小飛機 發表於 2009-12-19 11:30 PM
唔知買咩~~好似冇乜想要!而且今個月俾人扣多咗稅,好唔公平
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
上星期班大人就已經商量緊,聽日做東定正日。 搞到好似鬧交咁
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:31 PM
我屋企好易話, 因為星期日全部放假, 唔使煩
唔知買咩~~好似冇乜想要!而且今個月俾人扣多咗稅,好唔公平
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:34 PM
一個暖包..好冇
所以我話喵喵都抵錫
小飛機 發表於 2009-12-19 11:31 PM
你唔使錫我啦!我冇福消受~~~驚你個miss呷醋喔!!
好應節..聼日係最凍..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:32 PM
唔好啦!我仲諗住聼日著裙喔~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:41 PM
甘我錫啦...
我屋企好易話, 因為星期日全部放假, 唔使煩
小飛機 發表於 2009-12-19 11:34 PM
係咁話皆,但係有D會覺得正日做先叫過冬啊嘛
甘認識到妳咪好好...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:33 PM
緊係, 做佢朋友又有禮物, 又有頸巾, 去邊搵 ?
一個暖包..好冇
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:37 PM
唔要@我有好多暖水袋! 星期一又要開始受苦受難
唔好啦!我仲諗住聼日著裙喔~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:42 PM
靚靚啊
小飛機 發表於 2009-12-19 11:44 PM
仲有檸檬....
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:41 PM
你真唔了解miss, 佢先唔會咁得閒呷醋 ~~~只係可能另有喵呷醋啫
甘我錫啦...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:43 PM
撻撻,最知我心意啦!搞到人哋個心撲撲咁跳
唔要@我有好多暖水袋! 星期一又要開始受苦受難
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:44 PM
番夜班, 其實都係辛苦, 又約唔到朋友, 時間又顛倒, 對身體都唔好
小飛機 發表於 2009-12-19 11:44 PM
都唔係皆,咁人哋對我好,我咪對人好囖!好心有好報嘛~~