返回列表 回復 發帖
Good afternoon 仲仲
你做嘢嗰度咁熱就唔怕凍啦
Fian. 發表於 2009-12-19 04:09 PM
姣鬆啲咁大隻, 我諗佢唔係點怕凍囖
機機:聽日又去行山呀..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:06 PM
哈哈...我聽日去燒~~~雞~~~翼. 爽爽
我就是捨不得miss 辛苦啊
小飛機 發表於 2009-12-19 11:05 PM
甘就應該啦..食完我一定善後...
哈哈...我聽日去燒~~~雞~~~翼. 爽爽
小飛機 發表於 2009-12-19 11:09 PM
去攪野公園 燒~~~雞~~~翼..
係呀~~今晚屋企提早做冬..妳呢~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 10:34 PM
我聽晚做冬
去攪野公園 燒~~~雞~~~翼..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 11:11 PM
全中, 撻撻獲得 100分
係呀~~今晚屋企提早做冬..妳呢~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 10:34 PM
都唔使咁早啩!我哋聼日先做東,我下星期上夜班嘛
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵喵, 咁都買份聖誕禮物俾自己開心下吖ma
小飛機 發表於 2009-12-19 10:50 PM
通常我都係對人好過對自己噶!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:26 PM
我諗大部份家庭都揀聽日做冬, 星期日吖ma, 會比較齊人
咁今次喵喵又好留心我, 又奸心我喎 ~~~冇左佢啲lemon, 我邊有咁多檸茶飲呵
小飛機 發表於 2009-12-19 10:56 PM
係啊!機機,日日咁多檸檬茶飲,都係因爲我咋
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:27 PM
咁今年就試試錫自己多d, 買份小禮物逗自己開心, 都唔錯架
我諗大部份家庭都揀聽日做冬, 星期日吖ma, 會比較齊人
小飛機 發表於 2009-12-19 11:28 PM
上星期班大人就已經商量緊,聽日做東定正日。 搞到好似鬧交咁
係啊!機機,日日咁多檸檬茶飲,都係因爲我咋
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:29 PM
所以我話喵喵都抵錫
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:26 PM
好應節..聼日係最凍..
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 11:27 PM
甘認識到妳咪好好...