返回列表 回復 發帖
檸姐好有經驗咁噃
go2david 發表於 2011-6-1 06:14 PM
明知故問。。。。我是出了很多學費的。。。
噢...我確實不知....
畸形人類研究科
晴晴做传销?
传销系我地呢边代表嘅都是衰野
lhy92725 發表於 2011-6-1 05:49 PM
你有咁嘅念法系啱架。。因為以前真系好多都系呃人!!
我呢個唔系一定要你哋買。。。。
我只係想每個人都有一個健康嘅身體。。。
目前我做緊呢個產品只係幫住你哋排毒唔係減肥產品。。。。
將我哋人體上積聚太耐嘅毒素拍出黎啫,絕對冇瀉藥成份。。。。
我都系啱啱起步,睇下遲d系咪真系適合自己咯!!!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
咪係, 晴晴咪學呀
go2david 發表於 2011-6-1 05:52 PM
我都系初學者,放心晴晴自己會睇住辦
試下唔緊要, 總之要你攞錢出嚟先就一定咪制!
畸形人類研究科
笨嘅人就會幫襯
CC517 發表於 2011-6-1 05:54 PM
我都系果句喇;產品如果真係有問題,呢間公司早就關門大吉。。。。
你覺得人哋搵你笨系因為對方只係要賺你嘅錢而唔系真係想幫你、為你健康著想。。。。
試下唔緊要, 總之要你攞錢出嚟先就一定咪制!
go2david 發表於 2011-6-1 06:30 PM
呢層我早就知道。。。。
我呢份兼職只係客人有需要,我先會去攞貨。。。
唔似有d公司,一入行就要你先買一大堆產品,然之後等你自己sell。。。
呢d真系要危險
咁都好d, 希望成功啦
畸形人類研究科
咁都好d, 希望成功啦
go2david 發表於 2011-6-1 06:35 PM
多謝你david仔。。。
晴晴都希望自己可以做到,成功嘅話我第一時間飛去香港搵你。。。哈哈哈哈
哈哈..承你貴言
畸形人類研究科
傳銷是不是像安麗一樣~
台灣安麗賣很多保健食品~
聽說它們的材料都是純天然的喔~
当份工打就无问题
我呢边果D多数要你买一定数量
然后逼你去sale,有D甚至困住你果种
所以我地听到传销就怕了
條骨都無佐lu
大家好啊。。。。