返回列表 回復 發帖
morning all
good morning miss
good morning everybody
Good Morning Miss and Everybody

咦?難得今朝由我開檔喎,就錫錫Miss、飄飄、機機、仲仲同大家啦…
夢遺大師 發表於 2009-12-19 05:23 AM
morning 夢夢 , 恭喜今朝開檔
morning all
四眼走粒仔 發表於 2009-12-19 08:13 AM
morning 太極走粒哥哥 你琴晚咁夜入嚟, 我啱啱訓左lu
我加完班,又行完街咪返嚟囖! 買咗好多嘢
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 01:32 AM
morning 喵喵 收穫豐富喎, 有冇我份先?
梗要啦..有權利..必有義務..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-18 11:33 PM
morning 撻撻 係呀. miss 煮得辛苦, 洗碗呢d 嘢等我嚟啦
今日仍然好凍
Good morning Miss, 主任 and everybody....
morning king king
morning 小飛機,
how are you? and what are you doing lately?
買了很多聖誕禮物..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-19 01:52 AM
我凈係買咗自己用嘅嘢咋!聖誕禮物??咁多人點送得曬啊
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
morning 喵喵 收穫豐富喎, 有冇我份先?
小飛機 發表於 2009-12-19 09:32 AM
當然~~~~~冇啦!我都係幫人買噶咋!
當然~~~~~冇啦!我都係幫人買噶咋!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 01:09 PM
又一個 lemon 掟過嚟,.....
飛機哥.....點睇呀
又一個 lemon 掟過嚟,.....
飛機哥.....點睇呀
Masterking 發表於 2009-12-19 01:36 PM
乜你唔知你個飛機哥,鍾意食lemon嘅咩??