返回列表 回復 發帖
Good afternoon class and 主任
好鬼死凍呀
去洗個白白先
Good afternoon class and 主任
好鬼死凍呀
去洗個白白先
Fian. 發表於 2009-12-18 05:30 PM
排定D對於等你接,輪到小僧歇一歇
而家出九龍針炙
跟住去做 facial
再去舖頭同屋企人食飯
同我老豆做生日同埋提早做冬
痴心錯付人皆是……另尋佳偶續情詩

【失之东隅,收之桑榆】原指在某处先有所失,在另一处终有所得。后喻在某一面有所失败,但在另一面有所成就,常用此语。 ...
夢遺大師 發表於 2009-12-18 04:41 PM
係唔係
情埸失意, 睹埸得意
good evening miss
good evening everybody
而家出九龍針炙
跟住去做 facial
再去舖頭同屋企人食飯
同我老豆做生日同埋提早做冬
Fian. 發表於 2009-12-18 06:21 PM
miss 節目好充足~~~老豆生日要慶祝

happy birthday to miss 爸爸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good evening Miss & everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
good evening 淫淫
good evening 淫淫
小飛機 發表於 2009-12-18 09:05 PM
Hello 機機
食咗飯未呀, 我今晚有住家飯食吖
Hello 機機
食咗飯未呀, 我今晚有住家飯食吖
主任 發表於 2009-12-18 09:18 PM
食~ed 淫淫都好爽吖 聽日去飲檸茶ma
食~ed 淫淫都好爽吖 聽日去飲檸茶ma
小飛機 發表於 2009-12-18 09:24 PM
聽日約咗 fd 飲茶, 未知有無餘慶...兩睇啦
你聽日上去呀  
聽日約咗 fd 飲茶, 未知有無餘慶...兩睇啦
你聽日上去呀  
主任 發表於 2009-12-18 09:50 PM
唔係... 我聽日都約左fd, 而家要留力, 等平安夜同我至愛呀
唔係... 我聽日都約左fd, 而家要留力, 等平安夜同我至愛呀
小飛機 發表於 2009-12-18 09:54 PM
係喎....就到  性  誕, 要食  性  誕大餐喎
各位晚上好呀~~
你哋做緊咩呢? 我今日day off呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰