返回列表 回復 發帖
俾人賣豬仔...........................
應該系三年
engchang 發表於 2009-8-31 12:43 AM
有人敢賣你豬仔?
in 3 years, i go & back penang around 40-50times.....
now think back also want die sit bus till vomit blood
ForeverEver 發表於 2009-8-31 12:43 AM
點解要來來回回咁多次?
一個月返一次屋企?
我果次都係比人捉去
話難得係日本
唔去下好對唔住自己啵
blacker14tt 發表於 2009-8-31 12:51 AM
其实也没错啦。。难得在那边了。。当然要去见识下啊。。
看看他们那边的situation到底是怎样的。。跟我们国家有什么分别
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
今天弟弟一直complain说在家很闷。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-31 12:45 AM
就係因為悶
所以咪去左搵reeny囉
有人敢賣你豬仔?
blacker14tt 發表於 2009-8-31 12:53 AM
俾自已賣去啊......................
給你的心不要你還 痛不要你嘗
簽名被屏蔽
妳出國留學下就有
真係增廣見聞好多
blacker14tt 發表於 2009-8-31 12:52 AM
没什么机会了。。。。做工了就不想在继续读书了。。。
我放弃读master.....就不打算再读。。。
點解要來來回回咁多次?
一個月返一次屋企?
blacker14tt 發表於 2009-8-31 12:54 AM
差不多一两个月回一次。。。
第一年很常回家。。两个星期回一次
就係因為悶
所以咪去左搵reeny囉
blacker14tt 發表於 2009-8-31 12:55 AM
好像没有哦。。。弟弟在家。。所以才说闷
俾自已賣去啊......................
engchang 發表於 2009-8-31 12:55 AM
cehhhhhhhhhhhhh
哪我就期待你的好心情吧
chfong2 發表於 2009-8-31 12:56 AM
有期待是好事。。。。可能会有suprise
没什么机会了。。。。做工了就不想在继续读书了。。。
我放弃读master.....就不打算再读。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-31 12:56 AM
溫個鬼佬嫁   咪可以出國羅.....
溫個鬼佬嫁   咪可以出國羅.....
engchang 發表於 2009-8-31 01:00 AM
问题就是找不到
问题就是找不到
ForeverEver 發表於 2009-8-31 01:00 AM
你眼角高jek.......
你眼角高jek.......
engchang 發表於 2009-8-31 01:02 AM
我没有啊