返回列表 回復 發帖
我呢個月唔洗上河源呀, 改咗下個月中呀...唔洗等我喇
主任 發表於 2009-12-18 12:16 AM
啊??點解會改嘅,我會等你過嚟嘎 我暖定被竇等你
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
嘩~~~睇怕今晚都唔洗點瞓嚕 好冧呀
主任 發表於 2009-12-18 12:20 AM
又話去訓嘅, 淫淫!!!
咁我呢, 喵喵?
小飛機 發表於 2009-12-18 12:17 AM
你唔係有miss咩?? 使乜要我呢只貓呢
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
聽日唔使開工
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
嘩~~~睇怕今晚都唔洗點瞓嚕 好冧呀
主任 發表於 2009-12-18 12:20 AM
係咩?咁你就唔好訓啦!喺度就啱
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
你唔係有miss咩?? 使乜要我呢只貓呢
喵喵囡囡 發表於 2009-12-18 12:27 AM
絕同贊同  +100
係呀喵喵, 啱啱去完街番嚟 你都未訓啊?
小飛機 發表於 2009-12-18 12:19 AM
你去咗邊啊? 係咪搵女人呢?
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
絕同贊同  +100
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-18 12:31 AM
撻撻,你最知我心意啦 我最鍾意你啦~~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
你唔係有miss咩?? 使乜要我呢只貓呢
喵喵囡囡 發表於 2009-12-18 12:27 AM
miss 係miss呀 , 喵喵就是喵喵 有甚麼關係
你去咗邊啊? 係咪搵女人呢?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-18 12:31 AM
我同miss 吃飯呀 喵喵今日食左咩呀?
聽日唔使開工
jjwah 發表於 2009-12-18 12:28 AM
放假咩?
miss 係miss呀 , 喵喵就是喵喵 有甚麼關係
小飛機 發表於 2009-12-18 12:33 AM
一樣皆!冇分別過喔~ 你都係將我留俾第個啦
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
miss 係miss呀 , 喵喵就是喵喵 有甚麼關係
小飛機 發表於 2009-12-18 12:33 AM
兩個都係女性囉...
我同miss 吃飯呀 喵喵今日食左咩呀?
小飛機 發表於 2009-12-18 12:34 AM
住家餸喔!幸福啦~

我飲咗杯奶茶咋 冇胃口
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
兩個都係女性囉...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-18 12:35 AM
撻撻,講得真係好
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
返回列表