返回列表 回復 發帖
都没得低调。。就是没市场咯。。
ForeverEver 發表於 2009-8-31 12:08 AM
post 相出黎睇下有沒人kao 羅.....
給你的心不要你還 痛不要你嘗
这个兴趣不太可能。。我宁愿睡觉。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-31 12:11 AM
D波偶然睇下都唔錯架
post 相出黎睇下有沒人kao 羅.....
engchang 發表於 2009-8-31 12:13 AM
没那个必要。。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
D波偶然睇下都唔錯架
blacker14tt 發表於 2009-8-31 12:14 AM
偶尔我有看啊。。。哥哥在看。。。我就看咯。。。
我有看world cup啊
don't have fireworks tonight??gurney?? queensbay??
ForeverEver 發表於 2009-8-31 12:13 AM
不知道......沒去看過....hehehe  大多國慶日都沒出去的......
没那个必要。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-31 12:15 AM
want me to help ma?????
偶尔我有看啊。。。哥哥在看。。。我就看咯。。。
我有看world cup啊
ForeverEver 發表於 2009-8-31 12:16 AM
世界杯我都有睇
不過而家係日本就少
上一屆世界杯先睇得幾場
不知道......沒去看過....hehehe  大多國慶日都沒出去的......
engchang 發表於 2009-8-31 12:17 AM
i remember got once i join the crowd at penang......too jam....
at last we countdown in the car so stupid.....
want me to help ma?????
engchang 發表於 2009-8-31 12:18 AM
you can't help also
D波偶然睇下都唔錯架
blacker14tt 發表於 2009-8-31 12:14 AM
去uk 睇現場刺激地........
簽名被屏蔽
姐姐不会上不到来吗?
世界杯我都有睇
不過而家係日本就少
上一屆世界杯先睇得幾場
blacker14tt 發表於 2009-8-31 12:19 AM
上一屆我看最多的。。我在大学。。朋友他们去喝茶就看。。。
所以我们女生全部就陪那些男生看咯
i remember got once i join the crowd at penang......too jam....
at last we countdown in the car so stupid.....
ForeverEver 發表於 2009-8-31 12:19 AM
咁都得?
去uk 睇現場刺激地........
engchang 發表於 2009-8-31 12:21 AM
你係唔係要包機票住宿先?