返回列表 回復 發帖
今朝我開檔
Fian. 發表於 2009-12-17 05:21 AM
係喇...
MORNING ALL
good morning miss
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2009-12-17 07:52 AM
good monring 太極走粒哥哥
good morning everybody
今朝我開檔
Fian. 發表於 2009-12-17 05:21 AM
miss 開檔機機錫   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我D中文唔算差....只係我唔想搞咁多野
四眼走粒仔 發表於 2009-12-16 10:54 PM
搞住嘢唔一定要講中文, 番文都得, oh come ob babe
GOOD AFTERNOON MISS
good afternoon Miss and everybody,....

小僧粗粗地咁計過,於短時間內與Miss一人對一嘢,合共對了超過五十則!
真係可與七省文狀元對穿祥相比,勁啊!
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
GOOD AFTERNOON MISS
小飛機 發表於 2009-12-17 12:57 PM
姣鬆今晚食飯開針
good afternoon Miss and everybody,....
Masterking 發表於 2009-12-17 02:33 PM
Hello KingKing 好耐無見你蒲頭啦
小僧粗粗地咁計過,於短時間內與Miss一人對一嘢,合共對了超過五十則!
真係可與七省文狀元對穿祥相比,勁啊!
夢遺大師 發表於 2009-12-17 02:36 PM
afternoon 夢夢
夢夢別號對穿祥~
唐寅都封你稱王 ~
淫詩作對最在行 ~
五六十句甚平常

good evening miss