返回列表 回復 發帖
意粉零~~an an 喵喵 飄飄 機機 仲仲 夢夢 任任 柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-16 09:26 PM
哎呀! 係撻撻嘅打招呼排名之中, 除左ladies first 之外, 撻撻排我第一喎
之前得我同你, 而家啱啱見到撻撻
小飛機 發表於 2009-12-16 09:19 PM
我覺得撻撻,每次上嚟都好啱時間過喔!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
意粉零~~an an 喵喵 飄飄 機機 仲仲 夢夢 任任 柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-16 09:26 PM
撻撻,好似成日唔見你咁嘅~
我覺得撻撻,每次上嚟都好啱時間過喔!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-16 09:37 PM
都要睇時間撞唔撞啱啫
我去準備個被窩, 今晚要暖暖訓覺, good night everybody
撻撻,好似成日唔見你咁嘅~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-16 09:38 PM
甘人地要享受人生呀嘛...
甘人地要享受人生呀嘛...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-16 09:46 PM
咁你今日享受咗咩人生啊???
不過諗唔到有啲咩嘢做
你有 idea
Fian. 發表於 2009-12-16 04:06 PM
我都冇野搞呀....諗吓先....唔想一個人硬膠膠....又陪住MISS咋
你嘅強項唔喺呢方面吖嘛
Fian. 發表於 2009-12-16 04:07 PM
其實我D中文唔算差....只係我唔想搞咁多野
你不能改變天氣,但可以改變心情。
Miss,際遇隨身,快樂隨心。
夢遺大師 發表於 2009-12-16 05:31 PM
我很贊同
我上次傷風, 唔使飲西水, 啪2 粒的丸仔就好番喇
小飛機 發表於 2009-12-16 06:07 PM
唉....我啪完D丸仔都未好返....可能要睇多次醫生....問佢拎姑娘D西水黎飲先好得返
唔記得星期六要去睇伊面演唱會,可能星期日唔去行住啦
寇仲~ 發表於 2009-12-16 06:01 PM
今日去左睇佢套風雲....

拍到成套鬼片咁....而且某D位仲搞到好似我個影相FRIEND個影相STYLE咁....
你都唔知,次次見完佢,走果陣都有失落感架
Miss 煮仲好過出街食啦 又可以同Miss傾心事
寇仲~ 發表於 2009-12-16 07:12 PM
完全贊同
Good morning class and 主任
今朝我開檔