返回列表 回復 發帖
姣鬆啲, 試下呢個網呀...有條龍蝦灣郊遊徑, 係大坳門旁邊, 幾好行架
http://www.hktraveler.com/
小飛機 發表於 2009-12-15 08:29 PM
好呀,我睇睇先,唔該哂姣鬆
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
唔好太遠,我想行下,映下相,短路程ok架啦
寇仲~ 發表於 2009-12-15 08:29 PM
你仲可以影下人地放紙鳶或者放飛機, 幾爽架
好呀,我睇睇先,唔該哂姣鬆
寇仲~ 發表於 2009-12-15 08:31 PM
姣鬆啲同邊個去尻遊呀?
姣鬆啲, 試下呢個網呀...有條龍蝦灣郊遊徑, 係大坳門旁邊, 幾好行架
http://www.hktraveler.com/
小飛機 發表於 2009-12-15 08:29 PM
依個網正波,真係唔該哂 魅力+100分
天日得返12度,出街記得著多件衫
我訓先啦,天日再慢慢睇下行邊度先
姣鬆啲同邊個去尻遊呀?
小飛機 發表於 2009-12-15 08:35 PM
未知呀,睇下有無人去啦,無咪自己去囉
依個網正波,真係唔該哂 魅力+100分
天日得返12度,出街記得著多件衫
我訓先啦,天日再慢慢睇下行邊度先
寇仲~ 發表於 2009-12-15 08:36 PM
good night 喇姣鬆啲, 你一陣起身都會凍呀, 記住著夠衫呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
未知呀,睇下有無人去啦,無咪自己去囉
寇仲~ 發表於 2009-12-15 08:37 PM
自己痕唔係咁好喎, 搵個人陪你一齊姣啲啊
點呀喵喵, 今日你果邊有冇落雨, 有冇淋濕先?
小飛機 發表於 2009-12-15 08:27 PM
我哋呢度有落雨,而且好凍~~ 我每日都有帶遮!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
哈囉,喵喵
寇仲~ 發表於 2009-12-15 08:30 PM
仲仲~~~你今日仲未訓啊???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
仲仲~~~你今日仲未訓啊???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-15 09:37 PM
喵喵, 佢嗌你果時就未訓, 但而家就已經訓左lu
我哋呢度有落雨,而且好凍~~ 我每日都有帶遮!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-15 09:35 PM
聽日又會凍番lu
Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
乜你以前係養佢架咩
Fian. 發表於 2009-12-15 08:15 AM
頂.......接緊架喇
走粒仔呢排好勤力喎
朝朝都係你開檔
Fian. 發表於 2009-12-15 08:09 AM
近MISS者赤嘛....緊係勤力D啦
今年我都係