返回列表 回復 發帖
bra少,你成日入嚟又唔出聲喔~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 06:38 PM
喵喵, 你都可以踩入佢場走走呵
機機~~~~~你嚟咗啦!

尋晚因咩事訓唔好啊???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 06:37 PM
病得唔舒服, 擰嚟擰去訓唔到 今日睇左醫生好d 喇
病得唔舒服, 擰嚟擰去訓唔到 今日睇左醫生好d 喇
小飛機 發表於 2009-12-3 08:01 PM
咁你今日有冇喺屋企休息下呢?? 你請咗幾日假?
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
咁你今日有冇喺屋企休息下呢?? 你請咗幾日假?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:14 PM
少少病啫, 下晝係屋企訓, 好快冇事
少少病啫, 下晝係屋企訓, 好快冇事
小飛機 發表於 2009-12-3 08:23 PM
E家感冒就好大件事~~~~~我公司有好多人都感冒啊!
E家感冒就好大件事~~~~~我公司有好多人都感冒啊!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:26 PM
但我冇發燒啊, 只係傷風...咋 但點都好...最緊要身體健康
但我冇發燒啊, 只係傷風...咋 但點都好...最緊要身體健康
小飛機 發表於 2009-12-3 08:33 PM
知道就好啦!你應該要注意下~~~~
知道就好啦!你應該要注意下~~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:43 PM
oh, no... 我好注意健康架, 一向身體唔差, 經常跑步&游水, 不過琴日朝都唔知點解會冷親
oh, no... 我好注意健康架, 一向身體唔差, 經常跑步&游水, 不過琴日朝都唔知點解會冷親
小飛機 發表於 2009-12-3 08:47 PM
擺明就係你尋日唔注意囖!你身體係咪差啊??
好忙ㄚ你都
✔ ✘吊詭..
擺明就係你尋日唔注意囖!你身體係咪差啊??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:53 PM
注意少一分鐘也不成
喂影相la快d快d
✔ ✘吊詭..
好忙ㄚ你都
~嘉~ 發表於 2009-12-3 08:53 PM
hi 嘉嘉
注意少一分鐘也不成
小飛機 發表於 2009-12-3 08:54 PM
好明顯係啦!!! 賴嘢就知道~~~~
喂影相la快d快d