返回列表 回復 發帖
落閘放小強
lckiong 發表於 2014-7-30 01:26 AM
咀小強
型 英 帥 靚 正
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
KK 早晨!!
KK兄早晨.
呢度晚黑有小强甘得人惊嘅
條骨都無佐lu
呢度晚黑有小强甘得人惊嘅
lhy92725 發表於 2014-7-30 10:24 AM
小强晚黑先出現
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
KK 午安
型 英 帥 靚 正
1500頁派彩,多謝大家支持
luke1683 秒前TVB 15000000 元
積分轉出
gracechanstuart16 秒前TVB 15000000 元
積分轉出
wasimasterQ31 秒前TVB 15000000 元
積分轉出
pknoface47 秒前TVB 15000000 元
積分轉出
金石良1 分鐘前TVB 15000000 元
積分轉出
SweetLemon1 分鐘前TVB 15000000 元
積分轉出
han201329 分鐘前TVB 15000000 元
積分轉出
lckiong半小時前TVB 15000000 元
積分轉出
chan200308半小時前TVB 15000000 元
積分轉出
perfectman半小時前TVB 15000000 元
積分轉出
lhy92725半小時前TVB 15000000 元
積分轉出
巧開來半小時前TVB 15000000 元
積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
超攪笑嘅果粉跟路人嘅對話:

路人:公司抽獎抽到部iPhone5S, 我用緊window xp, 但icloud只可以vista以上先可以dl到, 咁我可以點做?
果粉:轉用windows7啦,仲用XP?
路人:我鍾意XP,唔想轉
果粉:買多部Mac電腦,有錢可 ...
perfectman 發表於 2014-7-30 12:01 PM
其实蘋果嘅策略就係要客戶買accessories,主要產品反而唔賺錢,賺嘅都係配件,一個客戶只會買一部電話,但係就會買好多電話嘅配件,保護套等等,而且係經常換。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
其实耗材是揾钱过正货的
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
恭喜 KK 破 1500頁 !!
1500頁派彩,多謝大家支持luke1683 秒前TVB 15000000 元
積分轉出gracechanstuart16 秒前TVB 15000000 元
積分轉出wasimasterQ31 秒前TVB 15000000 元
積分轉出pknoface47 秒前TVB 15000000 元
積分轉出金石良1 ...
tvbkk123 發表於 2014-7-30 01:46 PM
多謝哂 KK 破 1500 頁 大彩金!!
簽名被屏蔽
1500頁派彩,多謝大家支持luke1683 秒前TVB 15000000 元
積分轉出gracechanstuart16 秒前TVB 15000000 元
積分轉出wasimasterQ31 秒前TVB 15000000 元
積分轉出pknoface47 秒前TVB 15000000 元
積分轉出金石良1 ...
tvbkk123 發表於 2014-7-30 01:46 PM
收錢
型 英 帥 靚 正