返回列表 回復 發帖
Hello 機機
夢遺大師 發表於 2009-12-15 10:47 AM
夢夢, 我部腦個 keyboard好唔聽話, 有時d制禁極都冇反應
播足成晚High到爆……小僧洗耳聽到飽
夢遺大師 發表於 2009-12-15 10:36 AM
飽食過後想去邊~~~跟住你走兩手牽
"趙" 完千祈唔好唱~~~唔係伊人會好傷
Fian. 發表於 2009-12-15 10:52 AM
相逢何必曾相識……抱擁柔情在今夕
三隻腳咪行得仲快
主任 發表於 2009-12-14 09:08 PM
不過長短腳就爭啲喇
噚日咁好天, 一定無污雲啦
主任 發表於 2009-12-14 09:14 PM
精品文章
魅力 + 1
夢夢, 我部腦個 keyboard好唔聽話, 有時d制禁極都冇反應
小飛機 發表於 2009-12-15 10:54 AM
請你得閒“禁”下Miss,睇下佢有冇反應!
係咩戲種嚟架
又邊個做架
Fian. 發表於 2009-12-15 10:49 AM
我都未睇過, 但聽聞好heat 架...d人用亞水扁d貪污, 譯左個名叫 "海外七億", 有七億新台幣出左海外
Miss太謙啦!爛船都尚有三根釘,何況Miss仲係架靚遊艇…
最多小僧蝕底D不怕犧牲排除萬難,幫你操番熟啦!
夢遺大師 發表於 2009-12-15 10:42 AM
都好喎
還掂 dry dry 哋
請你得閒“禁”下Miss,睇下佢有冇反應!
夢遺大師 發表於 2009-12-15 10:57 AM
miss 緊係好反應啦, 只係我d 反應...慢左啫
Sorry,星期五出差,不在香港,too bad。
夢遺大師 發表於 2009-12-15 10:44 AM
去邊呀
幾耐返呀
出咗...........trip 仲會唔會上網呀
又關我事?!
小飛機 發表於 2009-12-15 10:52 AM
哈…想送番舊石俾仲仲,一時唔小心幫Miss打左你隻小飛機落黎,Sorry哂!
忙都要追埋Post先
夢遺大師 發表於 2009-12-15 10:45 AM
乖乖豬
去邊呀
幾耐返呀
出咗...........trip 仲會唔會上
Fian. 發表於 2009-12-15 11:00 AM
嘻嘻....
哈…想送番舊石俾仲仲,一時唔小心幫Miss打左你隻小飛機落黎,Sorry哂!
夢遺大師 發表於 2009-12-15 11:00 AM
夢夢好好眼界...中左...中左要害呀.....小飛機要緊急降落, 要直插叢林之地
唔怕, 街市又唔係會食人 有次我去街市逛逛, 見d 阿姐掛住做嘢, 烏晒身走光都唔知, 好過引, 不過要好樣d 先好
小飛機 發表於 2009-12-15 10:47 AM
咁有冇順手昅埋啲師奶呀
我以前有條仔好怕行街市架
話又濕又污糟邋蹋喎
所以次次都係我去買餸佢看車
除非嗰次係買好多人嘅餸
我拎唔到先會一齊買