返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
起碼都五六千架啦
條骨都無佐lu
KK兄早晨.
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
其實5.5就真系大佐d 咯,我都吾慣
條骨都無佐lu
KK 午安
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
家陣新機我估都吾會有細過S2架啦
條骨都無佐lu
kk bro,打個招呼先
局部區域潛水中...
我剛剛先比我細佬激到彈下彈下

無喇喇學人走去買隻耳擴Dac,點知比人呃,買咗隻蘋果專用嘅,我叫佢返去換第二隻,頭先見到佢,佢話人地唔肯換,叫佢買返部iPod配返隻耳擴,好好聲架喎。

如果真係對聽歌有要求,跟 ...
perfectman 發表於 2014-7-27 12:42 AM
首先你細佬買果陣條友有冇講明係apple專用先如果冇就系擺明呃,可以到消費局告佢
香港太多選擇喇,"聯想"真係好少見人用
以我嘅觀察,香港有五成人用Samsung,2成人用蘋果,1成人用小米,1成人用其他,1成人用舊式
perfectman 發表於 2014-7-27 12:52 AM
睇到聯想嘅配置仲小米一樣,不過貴200蚊左右,至少唔使排隊啦
問題:大家估下i6賣幾多錢?
白癡果粉咁答:不問價錢,幾多都買,一個字值!

睇見真係唔知講咩好...........

唔好話1000萬佢買唔買得起,我估佢10萬都比唔起啦,吹水作大都有個譜丫! ...
perfectman 發表於 2014-7-27 10:51 AM
一樣嘢值唔值都係睇個人嘅
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-7-27 11:29 AM
Ken兄晚安
佢賣$1000都唔關我事,因為我唔會買任何Apple嘅野,係果粉嗰D答案令人作嘔............

當Android行緊雙核心,iPhone仲係行單核心嘅時候,果粉就大大聲話,iPhone行單核心都順過Android行雙核心,要雙核心嚟做咩 ...
perfectman 發表於 2014-7-27 12:07 PM
無可否認iphone單核心順過android雙核心,因為IOS可以做嘅嘢少過Android好多,所以咪快囉
KK 午安
chan200308 發表於 2014-7-27 12:26 PM
老陳下午好
kk bro,打個招呼先
金石良 發表於 2014-7-27 03:21 PM
言兄你好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK搵到錢又想換新機
條骨都無佐lu
首先你細佬買果陣條友有冇講明係apple專用先如果冇就系擺明呃,可以到消費局告佢

睇到聯想嘅配置仲小米一樣,不過貴200蚊左右,至少唔使排隊啦

一樣嘢值唔值都係睇個人嘅

Ken兄晚安:0 ...
tvbkk123 發表於 2014-7-27 04:09 PM
KK
型 英 帥 靚 正
KK搵到錢又想換新機
lhy92725 發表於 2014-7-27 04:14 PM
佢冇錢都想換新機
型 英 帥 靚 正