返回列表 回復 發帖
http://www.openrice.com/UserPhoto/photo/1/11Y/007HXX1A6897CA9711D2CCm.jpg
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-14 09:57 PM
係咪蝦包呀撻撻
post 張相要咁複雜?
小飛機 發表於 2009-12-14 09:50 PM
好複雜咩??唔知喎.....慣左
淫淫有呢個咁好, 唔使試其他啦
小飛機 發表於 2009-12-14 09:58 PM
我真係上去睇 MENU 架...點知打怪獸, 打到我扯火
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
喵喵~原來廣州 KFC 有炸蝦堡..有冇試過
機機話比佢聽點post
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-14 09:52 PM
家陣你唔講得咩
機機話比佢聽點post
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-14 09:52 PM
我post 相片係用 "添加附件", 然後可以係你電腦上搵你要的圖片, 最緊要"插下" ,咁就爽晒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
d人話 KFC 好食過 M
家陣你唔講得咩
主任 發表於 2009-12-14 10:01 PM
尤佢啦淫淫

每個人有每個人既方法既......
原來 MOS 都有XO醬黃金炸蝦堡
我post 相片係用 "添加附件", 然後可以係你電腦上搵你要的圖片, 最緊要"插下" ,咁就爽晒841818
小飛機 發表於 2009-12-14 10:02 PM
"添加附件" 我試過唔得喎, 普通 gif 就得...相唔得
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-14 10:05 PM
有呀...但我覺得麻麻囉

榴槤蛋撻 發表於 2009-12-14 10:05 PM
撻撻做乜無貨賣
"添加附件" 我試過唔得喎, 普通 gif 就得...相唔得 841820
主任 發表於 2009-12-14 10:06 PM
淫淫, 我用jpg 都ok 吖
尤佢啦淫淫

每個人有每個人既方法既......
四眼走粒仔 發表於 2009-12-14 10:04 PM
咁我都係同佢玩啫
E家冇XO醬黃金炸蝦堡..得吉列蝦堡皇...不過都要食