返回列表 回復 發帖
good morning 太極走粒哥哥 & everybody
甘咪要等禮拜五..miss返來解話
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-14 12:37 AM
撻撻, 放心喎, miss 做嘢好有安排, 唔使擔心啊
Good Morning, Miss and everybody.
good morning 夢夢
如果三咀呢
Fian. 發表於 2009-12-12 11:48 AM
要睇咀邊度同咀幾耐喎
good morning 夢夢
小飛機 發表於 2009-12-14 10:17 AM
good morning 機機
good afternoon miss & 夢夢
咁時間地點你定啦
Fian. 發表於 2009-12-12 11:59 AM
可以去捧飄飄場嘛,時間再度!
好就不如嚟多 Q~~~攬住夢夢好想要
Fian. 發表於 2009-12-12 03:13 PM
要咁多次太勞累……何妨擇日再重聚
仲未有機會試
Fian. 發表於 2009-12-12 10:28 PM
絕對值得一試!
麵包用特別米粉造,香味濃郁,牛肉很有肉汁。
特別要提的是醬汁,不太甜,但濃密有致,別具風味。
吃過Mos,你會覺得老麥根本不能登大雅之
補番個錫錫先
Fian. 發表於 2009-12-13 12:30 AM
我唱歌同講嘢把聲係完全唔同架
講嘢把聲又沉又掘
又唔嬌嗲
一啲都唔好聽
不過唱歌就唱好高音
可以唱某啲容祖兒
關心研同衛蘭啲歌:onio ...
Fian. 發表於 2009-12-13 02:40 AM
Miss唱功咁了得,唔聽一定係損失
我呢...好難講...真係要大家jam過至知
如果weekend我好難join喇, 閒日就可能易攞假啲, 又唔知你哋咩時間上堂
我就唱男人歌好似上身咁, 好似o架, 仲可以好man tim, 自信好多, 會有人拍手o架真係(唔知幾耐之前)曾幾何 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 02:55 AM
有機會,聽埋飄飄歌喉,真是人生一大樂事!
撻撻, 放心喎, miss 做嘢好有安排, 唔使擔心啊
小飛機 發表於 2009-12-14 09:35 AM
Good afternoon 機機
我很贊同....魅力 + 1
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
好似越夜越有機喎
星期一一定追死夢夢呀
唔知佢瞓著有冇打乞嗤呢
今日唔知有冇吹咗二十頁呢
Fian. 發表於 2009-12-13 04:20 AM
真係追到小僧氣咳…
唔怪得之成晚打乞嗤,原來Miss夜半無人仲掛住小僧,叫床都叫埋小僧個名…